HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
6 Ağustos 2020 Perşembe Saat: 09:06

SARAYCIK VE ÇATALPINAR’DA YASAK KALKTI

Ordu Valisi Tuncay Sonel Başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu, Altınordu İlçesi Saraycık ve Topluca Mahallelerinin Bazı Yerleşim Birimleri için daha önce alınan Karantina kararının sonlandırılmasına dair karar aldı. Konuyla
SARAYCIK VE ÇATALPINAR’DA YASAK KALKTI

Ordu Valisi Tuncay Sonel Başkanlığında toplanan İl Hıfzıssıhha Kurulu, Altınordu İlçesi Saraycık ve Topluca Mahallelerinin Bazı Yerleşim Birimleri için daha önce alınan Karantina kararının sonlandırılmasına dair karar aldı.

Konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Koronavirüs salgınının kontrol altına alınması amacıyla; 17.07.2020 tarihli İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun 108 nolu Kararında, Ordu Ġli Altınordu İlçesi Saraycık Mahallesi Dereyolu Sokak Güney Mevkii ve Tepe Mevkii, Topluca Mahallesi Sarıahmet Sokak için 18.07.2020 tarihinden itibaren karantina kararı alınmıştır.

İlgili Mevkiilerde karantina tarihinden itibaren 14 gün geçmesi ve son görülen vakanın üzerinden 14 günden fazla süre geçmesi nedeniyle, alınan karantina kararının 04.08.2020 Salı günü 24.00’dan itibaren sonlandırılmasına, yukarıda belirtilen çerçevede, çalışmaların/tedbirlerin ivedilikle planlanması/uygulanması ve uygulamada herhangi bir aksaklığa meydan verilmemesine, Oy birliği ile karar verilmiştir” denildi.

Öte yandan Ordu’nun Çatalpınar İlçesi Sayacatürk Mahallesinde, Yukarı İskenli Sokak haricinde kalan bölgede karantina tarihinden itibaren 14 gün geçmesi ve son görülen vakanın üzerinden 14 günden fazla süre geçmesi nedeniyle, alınan karantina kararının, mahallenin Yukarı İskenli Sokak haricinde kalan tüm bölgesinde sonlandırılmasına da karar verildi.

 

Anahtar Kelimeler : SARAYCIK, VE, ÇATALPINAR’DA, YASAK, KALKTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız