HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
16 Eylül 2020 Çarşamba Saat: 11:09

“MUTLULUĞUNUZA “MUTLULUK” KATIYORUZ”

Belediyecilik hizmetlerinin rutin anlayışın dışına çıkaran Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ortaya koyduğu farklı çalışmalara her geçen gün bir yenisini ekliyor. Son olarak düğün yapa
“MUTLULUĞUNUZA “MUTLULUK” KATIYORUZ”

Belediyecilik hizmetlerinin rutin anlayışın dışına çıkaran Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ortaya koyduğu farklı çalışmalara her geçen gün bir yenisini ekliyor.

Son olarak düğün yapacak ihtiyaç sahibi gençlerin gelinlik ve nişanlık kıyafetlerini ücretsiz bir şekilde dağıtıma başlayan Gülyalı Belediyesi, vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

EKONOMİK OLARAK BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK

 

Pandemi sürecinden dolayı bütün kesimlerin ekonomik olarak zor bir süreçten geçtiğini belirten Başkan Tepe, “Gülyalı Belediyesi bu süreçte ortaya koyduğu örnek ekonomik paketlerle esnafının yanında yer aldı. Vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştıracak yeni uygulamaları hayata geçiriyoruz.

Evlenecek gençlerimize destek olabilmek için geçtiğimiz yıl nikâh işlemlerinden aldığımız ücreti kaldırmıştık. Bu uygulamamız Türkiye’de bir ilkti ve birçok belediyeye de örnek olmuştu. Bu yıl da evlenecek gençlerimizin gelinliğini ve nişan kıyafetlerini temin ediyoruz.

Belediye hizmet binamız içerisinde oluşturduğumuz sergi salonunda ihtiyaç sahibi genç çiftlerimiz istedikleri kıyafetleri ücretsiz bir şekilde edinebilirler. Bu uygulamamızla zor süreçten geçen ailelerimizin ekonomilerine önemli bir katkı sağlamayı amaçlıyoruz” dedi.

 

BAŞKAN TEPE’DEN TEŞEKKÜR

 

Gelinlik ve nişan kıyafetlerinin belediyeye hibe edildiğini açıklayan Başkan Tepe, “İstanbul’da faaliyet gösteren hemşehrimiz Utaş Moda Evi sahibi Naciye Utaş’a ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı hemşehrimiz Cemal Güneysu’ya ihtiyaç sahibi ailelerimiz için büyük anlam ifade eden bu anlamlı destek için çok teşekkür ediyorum” dedi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız