HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ekim 2020 Cumartesi Saat: 08:35

KAYMAKAMLAR TOPLANDI

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Tunc
KAYMAKAMLAR TOPLANDI

İlçelerin sorunlarını, ihtiyaçlarını, yatırımlarını ve projelerini değerlendirmek amacıyla yapılan Kaymakamlar Toplantısı, Vali Tuncay Sonel’in başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Kaymakamlar Toplantısına, Vali Yardımcıları Ekrem Ballı, Bayram Gale, Gökhan İkitemur, İlçe Kaymakamları ile İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu, Halk Sağlığı Başkanı Dr. Fatih Aydın da katıldı. 

Toplantının başlangıcında bir açıklama yapan Vali Tuncay Sonel, Dünyada olduğu gibi ülkemizin de en önemli gündeminin Covid-19 Pandemisi ile mücadele olduğuna dikkat çekerek, Covid-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında bugüne kadar Ordu’da yapılan çalışmaları, alınan tedbirleri, bundan sonra ne gibi tedbirler alınması, daha iyi mücadele edilmek için neler yapılması gerektiği hususlarının değerlendirileceğini ifade etti.

Toplantıda, İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Kasapoğlu ve Halk Sağlığı Başkanı Dr. Fatih Aydın tarafından bir sunum yapılarak, Covid-19 Pandemisi sürecinde yürütülen çalışmalar, yapılan testler, filyasyon çalışmaları hakkında bilgilendirmede bulunarak, alınması gereken tedbirlere ilişkin görüş ve önerilerini dile getirdiler.

Covid-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında ilçelerde yürütülen çalışmalar hakkında İlçe Kaymakamlarından bilgi alan Vali Tuncay Sonel, “Bütün kurum amirlerimizle birlikte sahaya çıkıp, farkındalık oluşturmalıyız. Denetim görevimizi canı gönülden yapmalıyız. Denetimlerimizde eğitici olmalıyız.

Covid-19 Pandemisi ile mücadelenin üç ana unsuru olan maske, mesafe ve hijyen konusunda toplumumuzda bir bilinç oluşturmalıyız. Cansiperane çalışan sağlık personellerimize sahip çıkmalıyız. Onlara moral ve motivasyon sağlamalıyız” diyerek, özellikle düğün, cenaze, toplantı gibi kalabalık oluşturacak etkinliklerde üst düzeyde tedbir alınmasını istedi.

Toplantı, gündemde yer alan diğer konuların görüşülüp, değerlendirilmesiyle birlikte sona erdi.


Anahtar Kelimeler : KAYMAKAMLAR, TOPLANDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız