HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
9 Ocak 2021 Cumartesi Saat: 12:02

KIRANLI: BASIN İLİN KALKINMASINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLAR

Teknikerler Derneği ORDU İl Başkanı Musa Kıranlı, Gazetecilik, bir kamu hizmeti olup kamuoyu oluşmasında başlı başına bir kuvvet, bir rehber olup, bulundukları ilin, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda kalkınmasına önemli katk
KIRANLI: BASIN İLİN KALKINMASINA ÖNEMLİ KATKI SAĞLAR

Teknikerler Derneği ORDU İl Başkanı Musa Kıranlı, Gazetecilik, bir kamu hizmeti olup kamuoyu oluşmasında başlı başına bir kuvvet, bir rehber olup, bulundukları ilin, ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda kalkınmasına önemli katkılar sağlamaktadır” dedi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayan Kıranlı, mesajında şunları söyledi:

“Kamuoyunu bilgilendirmek adına doğru haber verme, tarafsızlık, objektiflik ile özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran önemli bir mesleği icra eden gazeteciler; vatandaşın en doğal hakkı olan zamanında doğru ve eksiksiz bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.

Çevremizde ve Dünya’da olan biteni öğrenme ve bunları da çevremiz ile paylaşma bir ihtiyaçtır. Bunları gerçekleştiren de gazeteciler, gazeteciliği yapma hevesinde olan basın çalışanlarıdır.

Toplumun gerçekleri öğrenmesi, yaşadığı çevre ve dünya ile sağlıklı iletişim kurabilmesinde basınımızın ve dolayısıyla da siz gazetecilerimizin üstün ve örnek katkısı muhakkaktır. Halkın doğru ve zamanında bilgilendirilmesi, başarıların alkışlanması, sorunların etkin olarak dile getirilip, giderilmesi gibi son derece önemli konularda hayati bir misyonu ve sorumluluğu olan basın çalışanları, zaman mefhumu gözetmeksizin, doğru habere ulaşmak ve haberi ulaştırmak için her koşulda ter döken kahramanlardır.

Türkiye Teknikerler Derneği Ordu İl Başkanlığı olarak; İlimizde ve İlçelerimizdeki tüm gazete çalışanlarının, basın organlarının yayın yapma ve halka bağımsızca haber verme özelliğine dikkat çekilmesinin amaçlandığı 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla  İlimiz ve ilçelerimizdeki tüm basın mensuplarına mesleğini icra etmeye çalışan gazeteciler sizleri  en kalbi duygularımla sevgiyle saygıyla selamlıyorum. Sizleri, ağızlarından önemli oldukları sıkça telafuz edilen ancak hiçbir yerde yetki ve görevleri verilmeyen, 2 yıl üniversite teknik eğitim almalarına rağmen teknik adam tanımlaması dışında tutulan, lise hatta ilk okul mezunları ile aynı kefeye konulan, mesleki odaları olmadığı için esnaf ve sanatkarlar odasına üye olmaya zorlanan, uzattıkları eli tutmayanlara inat sesimiz olduğunuz için uzattığımız eli tuttuğunuz için tüm teknikerler adına gösterdiğiniz duyarlılık ve dostluğunuz için yürekten kutluyorum. Bugün sayıları 4 milyona ulaşan aileleri ile birlikte 8 milyon tekniker aileleri olarak sizleri asla unutmayacağız.

Gazetecilerin, halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsal olup bu görevleri yerine getirirken yaptıkları çalışmalara yardımcı olmak da hepimizin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerimle; kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen, şehrimizde faaliyet gösteren yerel basınımızın temsilcileri başta olmak üzere;  tüm basın mensupları ve bu mesleğe gönül vermiş, ilkeli ve tarafsız, gerçekleri yazmaktan çekinmeyen tüm gazete çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularımla kutluyor,  sağlıklı, mutlu ve başarılı bir yıl diliyor, ilimizin ve ilçelerimizin tanıtımında ve kalkınmasında yerine getirdikleri başarılı hizmetlerinden dolayı teşekkür eder, hiç eksilmeyecek olan sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Anahtar Kelimeler : KIRANLI:, BASIN, İLİN, KALKINMASINA, ÖNEMLİ, KATKI, SAĞLAR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız