HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Kasım 2021 Çarşamba Saat: 09:36

ODÜ’DE AŞI KONFERANSI

ODÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından başlatılan 2021-2022 konferans ve seminer programları kapsamında “Aşı Kararsızlığı” konferansı gerçekleştirildi. Şahin Dere Konferans Salonu’nda düzenlenen konferans programına Rektör
ODÜ’DE AŞI KONFERANSI

ODÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından başlatılan 2021-2022 konferans ve seminer programları kapsamında “Aşı Kararsızlığı” konferansı gerçekleştirildi.

Şahin Dere Konferans Salonu’nda düzenlenen konferans programına Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil, akademik ve idari personel ile öğrenciler katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nülüfer Erbil gerçekleştirdiği açılış konuşmasında, “Üniversitelerden yüksek düzeyde eğitim, öğretim, bilimsel araştırma, yayın ve danışmanlık yapması beklenmektedir. Bu kapsamda Fakültemizde eğitim, öğretim, bilimsel araştırma faaliyetlerinin yanında 2020 yılından beri düzenli olarak seminer ve konferans programı gerçekleştirilmektedir. 2020 yılında başladığımız seminerler Cocid-19 pandemisi nedeniyle uzaktan eğitim sürecinde online olarak devam etmiş ve 23 seminer başarı ile sunulmuştur. 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında Fakültemiz konferans ve seminer programları daha geniş bir bakış açısı ile belirlenmiş, eğitim yılının sonuna kadar 17 konferans ve seminer sunulması planlanmıştır.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Ali Akdoğan, “Sağlık alanında elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Sağlık Bilimleri Fakültesinin kapalı olan bölümlerini 2022 yılında faaliyete geçireceğiz. Bununla birlikte Mayıs 2023’te hastanemiz ve Tıp Fakültesi Morfoloji binasının faaliyete geçmesinin ardından Sağlık Bilimleri Fakültemizi şu andaki Morfoloji binasının olduğu yere taşıyacağız. Sağlık Bilimleri Fakültesi yürüttüğü önemli çalışmalarla her haliye öne çıkmakta. Bu kapsamda Fakültemizdeki çok kıymetli hocalarımız tarafından çok önemli bir konferans ve seminer programı başlatıldı. Biz de bu konuda Rektörlük olarak elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Fakültemiz tarafından düzenlenen 2021-2022 konferans ve seminer programlarında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : ODÜ’DE, AŞI, KONFERANSI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız