HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Ekim 2020 Cumartesi Saat: 08:24

"VATANDAŞ GELECEK KAYGISI YAŞIYOR"

İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Şentürk, yaptıkları esnaf ziyaretleri ve milletle yaptıkları sohbetlerde milletin ekonomik sıkıntılardan yana dert yandığını belirterek, “Millet, koronavirüs salgını ve giderek yükselen pahalılıktan yan
"VATANDAŞ GELECEK KAYGISI YAŞIYOR"

İYİ Parti İl Başkanı Ekrem Şentürk, yaptıkları esnaf ziyaretleri ve milletle yaptıkları sohbetlerde milletin ekonomik sıkıntılardan yana dert yandığını belirterek, “Millet, koronavirüs salgını ve giderek yükselen pahalılıktan yana sıkıntılı. Millet gelecekten yana geçim kaygıları yaşıyor" dedi.

Yapılan anketlerde Cumhur İttifakının hızla oy kaybettiğini belirten Şentürk, “İYİ Parti’de oy artışı var. Bunun tek sebebi var oda millet umut olarak Akşener’i görmeye başladı.  Çünkü Genel Başkanımız Meral Akşener’in gündeminde memleket meselesi, millet var.

Millet bizden 'Dertlerimizi anlatmayı bırakmayın' diyor. Hayat pahalılığı her geçen gün artıyor. Türk parasının bir kıymeti kalmadı. Durum vahim. Bir tane memnun olan yok. İYİ Parti’nin meselesi pandemi sürecinde siftah dahi yapamayan esnaf kardeşlerimiz, asgari ücretin altında maaş alan emeklilerimiz, bizim meselemiz bir memleket meselesidir” diye konuştu.

“ANAYASA MAHKEMESİ’NİN KARARI YOK SAYILDI”

Türkiye’nin gündeminde Anayasa Mahkemesi’nin kararını tanımayan bir hâkim var diyen Ekrem Şentürk, “Anayasa Mahkemesi’nin her türlü kararlarının uygulanması anayasada mevcuttur. Bu hâkim Anayasa suçu işlemiştir. Anayasa Mahkemesi kararı yok sayan tutuma karşı hükümetin alacağı tutum önemli. Türkiye’de artık kurumlarla ışıklarla mesaj veriliyorsa ampulün söndürme vakti gelmiş demektir. Türkiye artık bu iktidarı taşıyamıyor. Türkiye bu iktidardan kurtulmalı” dedi.

Anahtar Kelimeler : "VATANDAŞ, GELECEK, KAYGISI, YAŞIYOR"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız