HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Ekim 2018 Salı Saat: 08:18

ZEN SANAT AKADEMİ’DEN CUMHURİYET COSKUSU

Zen Sanat Akademi “28 Ekim Zen sanat Günleri” adı altında gerçekleştirdiği bir dizi programla Cumhuriyet coşkusuna renkli bir katkıda bulundu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınord
ZEN SANAT AKADEMİ’DEN CUMHURİYET COSKUSU

Zen Sanat Akademi “28 Ekim Zen sanat Günleri” adı altında gerçekleştirdiği bir dizi programla Cumhuriyet coşkusuna renkli bir katkıda bulundu. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan,  serginin Onur Konuğu Yazar-Şair Sunay Akın, Resim Öğretmeni Elif Sayman ve Zen Sanat Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Sayman tarafından görkemli bir katılımla gerçekleşen resim sergisi sanatseverlerde hayranlık duygusu uyandırdı. Yüzlerce eserin sanatseverlerle buluştuğu sergi gezilirken çok sayıda davetli serginin açılışını gerçekleştiren protokolle ve Yazar Şair Sunay Akınla fotoğraf çekilme isteği dikkati çekti. Sergi açılışında yaklaşık bir saat kalan protokol üyeleri özellikle minik ressamların ilgi odağı oldu.

Etkinliklerin ikinci aşaması olan “Müzik Dinletisi”nde piyano, gitar, keman vb. dallarda zen sanatsal çalışmalarına katılan kursiyerlerin icra ettikleri Türk ve Batı müziğinin seçkin eserleri icra edildi.

Etkinliklerin üçüncü aşaması olan ve Yazar-Şair Sunay Akın’ın sahne aldığı “İki Kitap Bir Heves” adlı gösterisinde de salon tıklım tıklım doluydu. Görkemli etkinliklerin sonunda sanatsal çalışmalarına yeni projelerle devam edecekleri ifade eden Neşet Sayman önümüzdeki günlerde daha görkemli ve katılımın katlanarak büyüdüğü yeni etkinliklerle Ordu’yu buluşturmanın hazırlıklarını yaptıklarını ifade etti. Neşet Sayman açıklamalarına söyle devam etti: ”Bu kente güzellik katmak isteyen her kurum ve kişiyle işbirliği içinde olmak istediğimizi sizler aracılı ile ifade etmek istiyorum.”

Anahtar Kelimeler : ZEN, SANAT, AKADEMİ’DEN, CUMHURİYET, COSKUSU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız