HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Recep Aydın

Recep Aydın

GÖLGE ETMEYİN BAŞKA İHSAN İSTEMEZ!

24 Ekim 2019 Perşembe Saat: 08:44

Son günlerde ordu gündemine (sosyal medya) ya bomba bir (dedikodu) haber düştü. Ordu’da nereye gitsem, nerede otursam Hilmi Güler 250 milyar maaş alıyormuş haberin var mı? Sorusu hoş geldin nasılsın iyimisiniz yerini almış.

Ne olmuş? Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler, Çin bankası, GSM şirketinden yönetim kurulu üyeliği maaşı alıyormuş bunun da toplam rakamı 250 milyarmış, bak bak emekli milletvekili maaşı ve diğer kurumlardan alınan maaşlarla birlikte alt alta getirmişler.

Toplamında 250 milyar maaş alıyor demişler. Emekli maaşı almak her kişinin müktesep hakkı, belediye başkanlığı maaşı keza öyle, diğer yönetim kurulu üyeliği maaşlarına gelince arkadaş, Hilmi Güler’in Çin bankası, GSM şirketi, Belediye başkanı olduğunu bilmeden gelişi güzel bu maaşı mı veriyor. Kaldı ki alınan maaş rüşvet mi gayrimeşru bir para mı? Veya Büyükşehir Belediyesini zarara uğratan bir paramı?

Tüm bu sorularıma yanıt arıyorum. Hayır ee o zaman nedir bir bardak suda fırtına koparmak? Neyin nesi yönetim kurulu maaşını verenler memnun sözüm ona sosyal medya fenomenleri memnun değil. Kardeşim sizin cebinizden paramı alınıyor? Zarara mı uğradınız? Nedir bizim bu kadar gündemimizi meşgul etmeniz?

Suni gündemlerle elinize ne geçiyor anlayan gelsin beri. İsterdim ki bu enerjinizi sözüm ona Ordu’yu ve bizleri çok seven sizleri memleketimiz için harcaya bilseniz. Bir cümle fikir Ordu için yaza bilseniz. Ama yazamaz, söyleyemezsiniz. Çünkü siz hayatınız boyunca bir baltaya sap olamamışınız. Yediğiniz yemeğin içittiğiniz çayı, ziyaret ettiğiniz kişi ve kurumları tehdit etmeniz gereken kişileri sosyal medya da yayınlayarak size göre büyük iş yaptığınızı zannederek klavyenin başında orgazm oluyorsunuz.

Bu saat itibariyle karar verdim. Kim ki bu sorularla bizleri muhatap ederse yani duydun mu diye başlayan siz klavyenin başında ki kişilerin orgazm olmamanız için soruyu soranlara sizlerin anasının babasının adını soracağım emin olabilirsiniz.

Kardeşim düşün artık şu Ordu’nun yakasından dedikoduyla, kimin ne maaş aldığıyla geçirecek bir saniye bile zamanımız yok, arsızlığı avantadan yaşamayı bırakın bu şehirle ilgili varsa bir fikriniz onu söyleyin. Yoksa da gölge etmeyin başka ihsan istemez. Kalın sağlıcakla…


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları