HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Semra GENÇOSMANOĞLU

Semra GENÇOSMANOĞLU

TEDBİRİ KENDİNİZ ALIN!

16 Ekim 2021 Cumartesi

COVİD-19 Koronavirüs tedbirlerini her ne kadar üst seviyelerde tutmaya çalışsak da, yine de kendimizden emin olmak için tedbirleri kendimizin almasında daha çok fayda görüyorum. Artık 2. Yıl içerisinde olduğumuz bu illet hastalığın ortaya çıkardığı sonuçlara bakacak olursak, beni en çok tedirgin eden durumda artık kimin ne olduğunun belli olmaması.

Kim Covid, kim temaslı belli değil. Aşılı olup da temaslı olan kişiler ellerini kollarını sallaya sallaya dolaşabiliyorsa, Covidli canı sıkılınca kendini evden dışarı atabiliyorsa, yani hastalığını gizleyerek hiçbir şey yokmuş gibi ortalıkta gezenlerden bahsediyorum.

Bunların sayılarının dışarıda oldukça fazla olduğunu düşünüyorum. İlimizde ki şu ana kadar gerçekleşen vaka sayıları, 1. 2. 3. Doz aşı oranları, hasta sayısı, ölen veya iyileşen sayılarının yanı sıra temaslı sayılarının da oldukça fazla olduğu doğru değil mi sizce de?

Dışarıda ki bu önemli tehditlere karşı size her zaman yaptığım tavsiye ise Maske, Mesafe ve Hijyen kurallarını lütfen ama lütfen sakın elden bırakmayın. Siz siz olun, kendi tedbirinizi kendiniz alın. 

Siz değerli okuyucularım! Hepiniz benim için çok değerli ve kıymetlisiniz. Umarım bu konuda dikkatli davranır, üzüleceğimiz olaylara beni tanık etmezsiniz.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları