HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

AKARYAKIT VE ULAŞIMDA DA AYNI PERFORMANSI BEKLİYORUZ!

16 Ağustos 2022 Salı Saat: 10:16

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatının ardından Tarım Kredi marketlerinde indirimli ürün satışı dün başladı. Vatandaşların az da olsa nefes alabildiğini görebilmek benim için ayrı bir mutluluk oldu.

Yalnız aynı uygulama ve hassasiyeti de akaryakıt fiyatları ile ulaşım da bilet ve nakliye giderlerinde de bekliyoruz. Akaryakıt geçen haftalarda yüzde 30-35 lere kadar geri düşmüştü. Bugünlerde azar azar tırmanışa geçse de indirime gidilmesi yine vatandaş adına uygun olur.

Ulaşımda da nakliye giderleri başta olmak üzere şehirlerarası bilet fiyatlarına da bir el atılmalı. Ayrıca uçak bilet ücretleri de hala dudak uçuklatmaya devam ediyor. Hükümetin acilen bu iki önemli konuya müdahale etmesi gerekiyor.

Şimdi, Sayın Erdoğan’ın açıklamasının ardından vatandaşlar makarna, yumurta, un, süt, salça ve pirinç başta olmak üzere 30'un üzerinde ürüne indirimli ulaşabileceğini başta da söylemiştim. İşte kalem kalem o ürünler...

İNDİRİM YAPILACAK ÜRÜN GRUPLARI

1400'e yakın noktada hizmet veren Tarım Kredi Kooperatifleri marketlerinde indirimli satışa sunulacak ürünler de belli oldu. Vatandaşlar yarından itibaren bu marketlerde makarna, un, salça, pirinç, bulgur, mercimek, nohut, fasulye, şeker, ayçiçek yağı, zeytinyağı, tavuk ürünleri, tam yağlı süt, yarım yağlı süt, yumurta, peynir, tereyağı, bal, zeytin, çay, Türk kahvesi, patates, kuru soğan, karpuz, kavun, çamaşır deterjanı, bulaşık deterjanı, çamaşır suyu, sıvı sabun, peçete, rulo havlu, kolonya, bebek bezini indirimli fiyatlarıyla satın alabilecek.

"ZİNCİR MARKETLER DE KENDİLERİNİ BUNA GÖRE AYARLAYACAK"

Tarım Kredi Kooperatifleri aracılığıyla piyasaları rahatlatacaklarını belirten Sayın Erdoğan, önceki günde; "Pazartesinden itibaren büyükbaşta da yüzde 30-35 indirime gidiyoruz. 40 çeşit üründe Tarım Kredi Kooperatiflerinde ciddi manada indirime gidiyoruz.

Tarım Kredi Kooperatiflerinden alışverişlerinizi rahatlıkla yapabilirisiniz. Şekerinden pirincine kadar, zeytinyağına, ayçiçeği yağına akınıza ne gelirse 20 çeşit tarım kredi kooperatifinden bunları alabilirsiniz ve piyasaları böylece daha da rahatlatacağız. Bazı zincir marketler vesaire onlar da kendilerini buna göre ne yapacak ayarlayacak." Demişti. Şimdi gözler bu söz konusu zincir marketlere çevrilmiş durumda.

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları