HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
24 Ağustos 2023 Perşembe Saat: 13:07

“ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZE ALTERNATİF BİR YOL”

1923 -1927 yılları arasında iş makinelerinin olmadığı zamanlarda kazma kürekle yapılan tarihi eski Ordu yolu Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından alt yapının tamamlanmasının ardından emülsiyonlu sathi kaplama asfalt
“ORGANİZE SANAYİ BÖLGEMİZE ALTERNATİF BİR YOL”

1923 -1927 yılları arasında iş makinelerinin olmadığı zamanlarda kazma kürekle yapılan tarihi eski Ordu yolu Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü tarafından alt yapının tamamlanmasının ardından emülsiyonlu sathi kaplama asfalt yapıldı. 

 Fatsa’nın yanı sıra Çamaş, Çatalpınar, Aybastı ve Kabataş ilçelerinin de kullandığı Organize Sanayi Bölgesi’ne alternatif bir yol olma özelliği olan 2 kilometre uzunluğunda yolun sathi kaplama asfalt çalışması tamamlandı. 

Taşlıca mahallesi Muhtarı Mehmet Gülmez bir yıl boyunca tarihi eski Ordu yolunda genişletme ve alt yapı çalışması yapıldığını belirterek, “Bu hizmeti bize kazandıran Fatsa Belediye Başkanımız İbrahim Etem Kibar’a teşekkür ediyorum. İlçemizin istihdam kapısı Organize Sanayi Bölgesi ana yolunda bir sıkıntı olduğu zaman bu yol alternatif bir yol özelliği taşıyor. Yaklaşık bir asır önce bu yol iş makinelerinin olmadığı dönemlerde insanlar tarafından kazma kürekle yapılmış. Şimdi çok şükür çok sağlıklı bir yol olarak hizmete başladı. Ben tekrar emeği geçen herkese teşekkür ederim.” dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız