HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2023 Pazar Saat: 14:07

DOLMUŞ DURAKLARI TEMİZLENİYOR

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri toplu ulaşım araçları duraklarında detaylı temizleme ve dezenfeksiyon çalışması yapmaya devam ediyor.  FATSA BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN DOLMUŞ DURAKLARINA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMAS
DOLMUŞ DURAKLARI TEMİZLENİYOR

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri toplu ulaşım araçları duraklarında detaylı temizleme ve dezenfeksiyon çalışması yapmaya devam ediyor. 

FATSA BELEDİYESİ EKİPLERİNDEN DOLMUŞ DURAKLARINA GENEL TEMİZLİK ÇALIŞMASI

Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü Yıkama Birimi, her gün Fatsalıların taşındığı toplu ulaşım araçları duraklarında detaylı temizleme ve dezenfeksiyon çalışması yapmaya devam ediyor. Çok sayıda vatandaşa hizmet veren dolmuş duraklarında hastalıklara karşı önlem almak amacıyla çalışmalarına ara vermeden devam eden Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, halk sağlığını ön planda tutarak şehrin farklı bölgelerinde bulunan kapalı ve açık otobüs duraklarında detaylı temizlik çalışmalarını hızlı bir şekilde tamamlayıp bitiriyor. Periyodik program dahilinde yapılan genel temizlik, yıkama ve dezenfekte çalışmaları devam ediyor.


 Fatsa Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Erdem Yuva şehir merkezinden kırsala şehrin her yerinde temizlik ve hijyene önem verdiklerini belirterek, “Dolmuş duraklarımız da açık alanda çabuk kirlenebiliyor. Ekiplerimiz periyodik olarak durak temizliğini yapıyor ve aynı zamanda gelişi güzel bir şekilde asılan pankartlar ve broşürler de kazınıp sökülüyor. Çok sayıda vatandaşa hizmet veren dolmuş duraklarının temiz ve hijyenik olmasına önem gösteriyoruz.” dedi.

 

Anahtar Kelimeler : DOLMUŞ, DURAKLARI, TEMİZLENİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız