HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
18 Eylül 2023 Pazartesi Saat: 12:10

MHP, 31 MART İÇİN GÜN SAYIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yaklaşan il kongresi öncesinde Altınordu ve Fatsa İlçelerinde katıldığı çeşitli ziyaretlerde MHP’nin 2024 yılının 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için artık g
MHP, 31 MART İÇİN GÜN SAYIYOR

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, yaklaşan il kongresi öncesinde Altınordu ve Fatsa İlçelerinde katıldığı çeşitli ziyaretlerde MHP’nin 2024 yılının 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için artık gün saydığını söyledi.

Fatsa İlçe Meydanında partililer ve vatandaşlarla bir araya gelen Milletvekili Şanlıtürk; “Fatsa Meydanındayız. 28. Dönem Milletvekili Adayımız Doğukan Ak, Fatsa Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Karademir, Yol ve Dava arkadaşlarımız ile birlikte istişarelerde bulunduk. Rabbim, birliğimizi beraberliğimizi daim etsin” dedi.

İlçelerde esnafları da ziyaret eden Şanlıtürk; "MHP’nin öncelikli varlık nedeni, kahramanların taşıdığı milli bekanın yıkılmadan devamlılığını sağlamaktır. Türk tarihinin bize yüklediği misyon budur" diye konuştu.

Ziyaretlerde yoğun ilgi ve alaka ile karşılanan Şanlıtürk; “MHP'nin vatana, millete ve bayrağa eşsiz sevgi ve emsalsiz sadakat demek olduğunu, bu iradeyle mücadelesini sürdüreceğini söyledi.

Cumhur ittifakının ruhunun zedelenmeden çalışmalara başladıklarını da belirten Şanlıtürk, Cumhur İttifakı'nın millet için ortaya koyduğu birlik, beraberlik ve mücadelenin genel seçimlerde meyvesini verdiğini, MHP ve AK Parti teşkilatlarının özverili çalışmalarıyla 31 Mart yerel seçimlerinde de önemli bir başarıya ulaşılacağına inandığını vurguladı.

31 Mart’ta yapılacak olan seçimlerde Ordu’da 20 ilçenin tamamına talip olduklarını yineleyen Şanlıtürk, "Ben hemşerilerimizde bize gösterdikleri teveccühlerle başaracağımıza inanıyorum. Ordulu hemşerilerimiz, genelde olduğu gibi yerelde de MHP’yi yalnız bırakmayacaklar. Bizde bize duyulan bu güveni asla boşa çıkarmayacağız. 7/24 Ordumuz için, ülkemiz için mücadelemize canla, başla devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler : MHP, 31, MART, İÇİN, GÜN, SAYIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız