HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Ocak 2024 Pazartesi Saat: 13:37

ORDU DAHİL 78 İLDE MERCEK-9 OPERASYONU

Ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik Ordu ilinin de aralarında bulunduğu 78 ilde düzenlenen Mercek-9 Operasyonlarında 2036 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda ruhsatsız tabanca da ele geçirildi. İ
ORDU DAHİL 78 İLDE MERCEK-9 OPERASYONU

Ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik Ordu ilinin de aralarında bulunduğu 78 ilde düzenlenen Mercek-9 Operasyonlarında 2036 şüpheli gözaltına alınırken, çok sayıda ruhsatsız tabanca da ele geçirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 78 ilde ruhsatsız silah taşıyan şahıslara ve silah kaçakçılarına yönelik operasyon düzenlendiğini bildirdi.

Bakan Yerlikaya düzenlenen “MERCEK-9” Operasyonlarında; Bin 230 ruhsatsız tabanca, 163 kurusıkı tabanca, 50 uzun namlulu tüfek, 225 ruhsatsız av tüfeği olmak üzere toplam bin 668 ilah ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, operasyonlarda  2 Bin 036 şüphelinin de gözaltına alındığını vurguladı. 

78 İLDE OPERASYON DÜZENLENDİ

         Bakan Yerlikaya, “İl Jandarma Komutanlıklarımız ve İl Emniyet Müdürlüklerimizce; Son 5 gün içerisinde İstanbul, İzmir, Adana, Bursa, Şanlıurfa, Diyarbakır, Konya, Mersin, Ankara, Gaziantep, Samsun, Antalya, Hatay, Batman, Kahramanmaraş, Sakarya, Kocaeli, Edirne, Manisa, Balıkesir, Osmaniye, Tekirdağ, Aydın, Kayseri, Muş, Çorum, Eskişehir, Mardin, Isparta, Malatya, Afyonkarahisar, Denizli, Elazığ, Aksaray, Çanakkale, Kastamonu, Kütahya, Muğla, Erzurum, Kırklareli, Ordu, Sinop, Yalova, Ağrı, Burdur, Düzce, Giresun, Siirt, Sivas, Karabük, Kırıkkale, Zonguldak, Iğdır, Nevşehir, Tokat, Uşak, Van, Amasya, Erzincan, Kilis, Niğde, Rize, Trabzon, Yozgat, Artvin, Bingöl, Bolu, Çankırı, Karaman, Kırşehir, Tunceli, Adıyaman, Ardahan, Bartın, Bilecik, Bitlis, Kars ve Şırnak olmak üzere toplam 78 ilde evlerde, iş yerlerinde ve yol aramalarında yapılan “MERCEK-9” Operasyonlarında”  1.230 ruhsatsız tabanca ve 163 ruhsatsız kurusıkıdan çevrilmiş tabanca olmak üzere toplam 1.393 tabanca yakalandı” dedi.

Operasyonları gerçekleştiren jandarma ve emniyet ekiplerini tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Mücadelemiz Kararlılıklar Sürecek. Aziz milletimiz müsterih olsun, ruhsatsız silah temin edenlerle ve silah kaçakçılarıyla da mücadelemiz kararlılıkla devam edecek" diye konuştu. Haber: Semra GENÇOSMANOĞLU

 

 

 

Anahtar Kelimeler : ORDU, DAHİL, 78, İLDE, MERCEK-9, OPERASYONU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız