HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
26 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 13:26

ŞANLITÜRK, İLÇELERE SIĞMIYOR

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, iki güne dört ilçe sığdırarak bu kez de vatandaşların soru ve taleplerine kulak verdi. Gölköy, Gürgentepe, Altınordu ve Gü
ŞANLITÜRK, İLÇELERE SIĞMIYOR

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, iki güne dört ilçe sığdırarak bu kez de vatandaşların soru ve taleplerine kulak verdi.

Gölköy, Gürgentepe, Altınordu ve Gülyalı ilçelerine beraberinde ki heyetle çıkarma yapan Milletvekili Şanlıtürk, Gülyalı ilçesinde vatandaşların gönlüne su serpti. Gülyalı’da başta fındık, kivi, kahverengi kokarca ve Meslek Yüksek Okulu konularında önemli açıklamalarda bulunan Şanlıtürk, Gülyalı’ya önceden yapılması planlanan Meslek Yüksek Okulunun hayata geçirilmesi hususunda konunun takipçisi olacağının sözünü verdi.

Milletvekili Şanlıtürk, burada yaptığı konuşmada; “Değerli hemşerilerim, başta fındığımızı ve kivimizi tehdit eden kahverengi kokarca ile önemli ölçüde mücadele etmeye devam etmeliyiz. Bu ihmale gelecek bir mesele değildir.

Ayrıca yine bugünlerde TMO’nun fındık sattığı bir mesele var. Bu kesinlikle doğru bir bilgi değildir. TMO yalnızca kavrulmuş fındık satıyor. Kavrulmuş fındığı satmayıp da ne yapacak? Turşusunu mu kuracak. TMO 2 ila 3 ay içerisinde asla kabuklu fındık satmayacak.

Onun için fındık üreticilerimiz bu konuda müşteri olsunlar. Üreticilerimiz sadece bahçelerine iyi baksınlar ve verim ile kalitenin artırılması konusunda çaba göstersinler. O yüzden spekülatif açıklamalara itibar etmesinler” dedi.

Yıllardır yılan hikayesi durumuna düşen Gülyalı Meslek Yüksek Okulu içinde konunun takipçisi olacağının sözünü veren Milletvekili Şanlıtürk, konuşmasının devamında; “Gülyalı İlçemizde geçmiş yıllarda bir Meslek Yüksek Okulu için temel atıldığını ancak ne tür bir sebep ile bu inşaatın durdurulduğunu yeniden araştırmaya başlayacağız.

İlçemize değer katacak olan bu çalışmanın akıbetini Ordu Üniversitesi Rektörü ile yeniden görüşeceğim. İmkanlar dahilinde İnşallah Meslek Yüksek Okulumuzu da Gülyalı ilçemize kazandırmaya çalışacağız” diye konuştu.

Balıkçı esnaflarının sorunlarına da kulak veren Milletvekili Şanlıtürk, talepleri bir bir not alarak sorunların takipçisi olacağının sözünü verdi.

Gülyalı’nın makus talihinin 1 Nisan’dan itibaren değişeceğinin sözünü de veren Şanlıtürk, Cumhur İttifakı adayı MHP Gülyalı Belediye Başkan Adayı Medet Sipahi içinde vatandaşlardan tam destek aldı.

Gölköy, Gürgentepe ve Altınordu ilçelerinde de düzenlenen program ve mitinglere katılan Milletvekili Şanlıtürk, ilçelerden aldığı tam desteklerle göz doldurmaya devam etti.

Şanlıtürk’e programları esnasında Altınordu İlçe Başkanı Dinçer Kurucu, İl Başkan Yardımcıları, İl Sekreteri, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı ve eşi Melek Şanlıtürk ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Feti Kondak eşlik etti.

Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK, İLÇELERE, SIĞMIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız