HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
29 Mart 2024 Cuma Saat: 09:49

GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ SADECE TELLERİ DEĞİŞİYOR Siyasetteki; seviyesizlik ve samimiyetsizlik aldı başını gidiyor, İnsanlar ötekileştirilmiş, sistemin kaymağını yiyenler gemicik ve yatlar da keyif çatıyor. Çaresizler de ölümüne bedel ödü
GAZİ VURUŞU

SÖZ GÖTÜRMEZ

SADECE TELLERİ DEĞİŞİYOR

Siyasetteki; seviyesizlik ve samimiyetsizlik aldı başını gidiyor, İnsanlar ötekileştirilmiş, sistemin kaymağını yiyenler gemicik ve yatlar da keyif çatıyor. Çaresizler de ölümüne bedel ödüyor.

Dahası mı? İnsan bile insana yabancı, şahsi çıkar hep önde koşuyor, yarın ne getirir hiç belli değil. Sazlar ayni saz, sadece telleri değişiyor…

 

 

ANLARSA ANLAR

"Biz sıradan bir belediyecilik yapmayacağız, bunu kimse bizden beklemesin. O bizim için kolay, proje benim meselem zaten. Hayatım boyunca büyük projelerle, dev projelerle biz bu işi yaptık. Bundan sonra yapacağımız erdemli davranışları büyütmek arkadaşlar. Bunu 19 ilçede de, bütün çalışanlarımızdan da bunu bekliyorum. Bunun dışında bizim seçim sloganlarımız bir seçim kazanma sloganı değildi. Aynı zamanda bir stratejinin herkese duyurulmasıydı. Düşünen Ordu, Üreten Ordu ve Yarışan Ordu. Bu yarışmanın içinde sadece proje geliştirmek, proje üretmek yok. Hayırda yarışmak var. Bunu birlikte gerçekleştireceğiz. Biz bütün insanlara hizmet edeceğiz. Hiçbir zaman üstten bakmayacağız. Burada herkesin oyunu nasıl aldıysak, onların karşılığını hizmet olarak vereceğiz. Hiç kimse bundan bir milim şaşarsa, beni karşısında bulur bunu özellikle ifade edeyim."

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı,BŞB Başkan Adayı)

 

 

Fotoğraflı YORUM

ORDU İŞTE! Ağzı olup konuşmayanlar, kulağı olup duymayanlar  ve gözü olup da görmeyenlerin sayısı o kadar çok ki.

 

 

GÜNBEGÜN

BİR MESAJ

SANAT PERDE

Ayşe Bülent ÖKSÜZ

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün dilerler.

BUDERUS VE BOSCH

  YETKİLİ SERVİSİ

Buderus ve Bosch Yetkili servisi, baba mesleğini sürdürmeye kararlı olan  Tolga Ur’un önderliğinde müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                Müşteri memnuniyetini her şeyin üstünde tutan Buderus ve Bosch Yetkili Servisi Durugöl Mahallesi 1096 sokak NO: 4/17 adresinde hizmet veriyor.

                Buderus ve Bosch Yetkili Servisine, 0534 230 39 09 ve 212 10 47 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Buderus ve Bosch Yetkili Servisi sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

OSMANOĞLU TİCARET

Osmanoğlu ticaret, yılların tecrübesiyle müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Hırdavat, Nalburiye, boya, vernik ve mobilya aksesuarları satış adresi Osmanoğlu ticaret, Şarkiye Mahallesi Barbaros Caddesi NO: 13 adresinde hizmet veriyor. 

                Yılların tecrübesi hoş sohbet Beytullah Arslan ile ayrılmaz çalışanı Kiziroğlu Namık Gürdal ile hizmet vermeye devam eden  Osmanoğlu ticarete, 214 73 66 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Osmanoğlu ticarete her zaman olduğu gibi hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve hoş sohbetinde adresi olan Osmanoğlu ticarete, 214 73 66  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Osmanoğlu ticaret sahip ve çalışanlarına, hayırlı  ve bol kazançlar diliyoruz.

SEÇ MARKET

Seç market ayrılmaz ikili Mustafa Akkaya ile ve Mesut Gocaş’ın önderliğinde hizmet vermeye devam ediyor.

                Ayni zamanda gazete bayide olan Seç market, Yeni Mahalle 314 nolu sokak No: 34-B adresinde hizmet veriyor.

                1992 yılından bu yana ayni adreste hizmet veren  ve güler yüzlü hizmetinde adresi olan  Seç Markete, 214 21 85 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Seç Markete, hayırlı ve  bol kazançlı günler diliyoruz.

 

 

GURUR ŞARKÜTERİ

   VE TEKEL BAYİİ

İşletmeciliğini  hoş sohbet  isim Sabri Aras ve oğlu Yiğit Aras’ın  yaptığı Gurur Şarküteri ve tekel bayii müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Yasalara bağlığı ile tanınan ve gece 22.00’ye kadar hizmet veren Gurur Şarküteri ve Tekel bayii Şarkiye Mahallesi Fevzi Çakmak caddesi NO: 19 adresinde  hizmet veriyor.

                Ayni zamanda müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan Gurur Şarküteri ve tekel bayiin, 214 40 51 ve 0537 570 76 99 nolu telefonlarla da ulaşabilirsiniz.

                Gurur Şarküteri  ve tekel bayiine hayırlı ve   bol kazançlar diliyoruz.

 

 

LAMI CİM İYOK

Haysiyet, şeref ve onur defterini kapatanların  sayısının çok bol olduğu ülke bu! İnsan, insan olmayınca; insanlık, insana zor geliyor işte!

 

 

OLDUM OLASI

Geçmiş düne iç çeke çeke yaşayan bir insan; yürekte iz bırakan yarayı hiç unutamaz. .

 

 

HARBİDEN

İyiler  bihaber yaşadığı ve  kötülerle savaşmayı beceremediği için,  her devrin adamı şakşakçılar, meydanlar da cirit atıyor.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

x-Türkiye’de 1 milyon 669 bin 270 yaşlı bireyin tek başına yaşadığını, bunların çoğunluğunu kadınların oluşturduğunun belirlendiğini, tek başına yaşayanların en yüksek oranı yüzde 34,4 ile Balıkesir’de görüldüğünü, ayrıca Türkiye’nin , yaşlı nüfus oranında dünya genelinde 67. sırada yer aldığını, Sinop’un, yüzde 20 ile en yüksek yaşlı nüfus oranına sahip olduğunu,

************************

x-Bayram ikramiyelerinin, SSK kapsamında emekli olanlara  2, 3 ve 4 Nisan, Bağ-Kur'dan emekli olanlara 5 Nisan, Emekli Sandığı kapsamındakilere ise 2, 3 ve 5 Nisan'da ödeneceğini,

*************************

x-Türkiye İstatistik Kurumu’nun, "İş Gücü İstatistikleri 2023" verilerini açıkladığını, buna göre, ülke genelinde işsiz sayısının  3 milyon 264 bin kişi olduğunu,

*************************

x-Şehirler arası yük ve yolcu taşıyan ticari araçlarda zorunlu olan, özel araçlarda ise can ve mal güvenliğiyle sorunsuz seyahat için hayati görülen kış lastiği uygulamasının  1 Nisan itibarıyla sona ereceğini, bilindiği gibi  uygulamaya uymayan sürücülerin  2 bin 568 lira cezası ödediğini,

*************************

x-Türkiye’de denizlerde avlanma sezonunun  15 Nisan’da sona ereceğini,

*************************

x-Altınordu’ya kazandırılan  ‘İhsan Gürdal Teknoloji ve Tasarım Atölyesi’nin resmi açılışı düzenlenen bir törenle gerçekleştirildiğini, Cumhuriyet mahallesinde hizmete giren Teknoloji ve Tasarım Atölyesinde bulunan Robotik Kodlama, Zeka Oyunları, Ahşap Oyuncak Yapımı, Görsel Sanatlar ve Yağlı Boya atölyelerinde hem gelenek hem de gelecek  bir arada yaşatılacak,

************************

 x-Almanya Milli Takımı ile 2014 Dünya Kupası'nı kazanan, Real Madrid, Arsenal ve Fenerbahçe gibi takımların formasını giymiş Mesut Özil, 34 yaşında futbolu bıraktığını açıkladığını, Özil’in, sosyal medya hesaplarında yaptığı açıklamada yaşadığı son sakatlıkların bu kararı almasında önemli bir etken olduğunu söylediğini,

************************

x-Yeni yerel yöneticilerini seçmek için 31 Mart 2024 Pazar günü sandık başına gidecek Türkiye'de 1 milyon 32 bin 610 gencik ilk kez oy kullanacağını,

************************

x-31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde sandık kurullarında görev alan kamu personeli, 1 Nisan Pazartesi idari izinli olacak.

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız