HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Nisan 2024 Cuma Saat: 12:30

“ANADOLU AJANSI BASINIMIZIN TEMEL TAŞIDIR”

Ordu Valisi Muammer Erol Anadolu Ajansının 104. yılı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi: “Millî mücadelemizin tüm dünyaya ve milletimize en hızlı biçimde duyurulabilmesi amacıyla Gazi Mustafa
“ANADOLU AJANSI BASINIMIZIN TEMEL TAŞIDIR”

Ordu Valisi Muammer Erol Anadolu Ajansı'nın 104. yılı nedeni ile kutlama mesajı yayınladı. Vali Erol mesajında şu ifadelere yer verdi: “Millî mücadelemizin tüm dünyaya ve milletimize en hızlı biçimde duyurulabilmesi amacıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatlarıyla 6 Nisan 1920 tarihinde kurulan Anadolu Ajansı’nın 104’ncü kuruluş yıldönümünü en kalbi duygularımla kutluyorum.

 

Cumhuriyet tarihimize tanıklık eden asırlık çınarımız Anadolu Ajansımız; depremde, savaşta, afette ve salgında fedakârca çalışarak, bizlere doğru haber aktarmakta, her alanda kalitesinden ödün vermeden, ilkeli ve tarafsız haber anlayışıyla dünyanın önde gelen sayılı ajansları arasında yerini almıştır.

 

İlkeli, tarafsız, sorumlu habercilik anlayışı içinde uzun yıllardır görevini yürüten Anadolu Ajansı, yayıncılık anlayışı ve misyonuyla milletimizin güvenini ve saygısını kazanarak, basınımızın temel taşı olmuştur.

 

Millî mücadelemizdeki haklılığımızı tüm dünya kamuoyuna duyurarak büyük bir görev üstlenen ve basın hayatında yayın çizgisi ve kalitesiyle doğruluğunu tescil etmiş, toplumun Türkiye ve dünyada gören gözü, sesi ve kulağı olmuştur. 

 

Yapmış olduğu yayınlarla, ülkemizin gelişmesi, kalkınması çabalarına da önemli katkıları bulunan Anadolu Ajansı, Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını ‘Türkiye Yüzyılı’ yapma yolundaki hedefimize de önemli katkılar vermektedir

 

Bu duygu ve düşüncelerle; ilkeli, tarafsız ve sorumlu habercilik anlayışı içinde çalışmalarını sürdüren Anadolu Ajansı’nın kuruluşunun 104. yılında, Ajansın kuruluşunu sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Ajansın kurulmasında emeği geçen herkesi rahmet ve minnetle yâd ediyor, vazife başında bulunan tüm kurum mensuplarına çalışmalarında başarılar diliyorum.”

 

Anahtar Kelimeler : “ANADOLU, AJANSI, BASINIMIZIN, TEMEL, TAŞIDIR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız