HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
21 Haziran 2024 Cuma Saat: 11:46

TÜRK SAĞLIK-SEN’DE 32. YIL GURURU

Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, sendikanın 32. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla büyük bir gurur yaşadıklarını söyledi. 32 yılda ortaya koyduğumuz sendikal duruş ile sendikacılık tarihine adımızı altı
TÜRK SAĞLIK-SEN’DE 32. YIL GURURU

Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, sendikanın 32. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla büyük bir gurur yaşadıklarını söyledi.

32 yılda ortaya koyduğumuz sendikal duruş ile sendikacılık tarihine adımızı altın harflerle yazdırmanın gururunu yaşıyoruz diyen Zengin, “18 Haziran 1992’de kurulan sendikamız Türk Sağlık-Sen’imiz; gerçek sendikacılığın tek adresi, milli duruşun kalesi ve örnek hak mücadelesi bugün 32 yaşında.

 “Türkiye Sevdamız Ekmek İçin Kavgamız” diyerek hissiyatını “Dik Baş, Tok Karın, Mutlu Yarın” düsturu ile bakışını ortaya koyduğumuz şanlı mücadelemizde bayrağı daha yükseklerde ve daha gür bir şekilde dalgalandırma azmimizden de asla vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Türkiye Kamu-Sen’e Türk Sağlık-Sen’e omuz vermek, Türk Milletinin geleceğine omuz vermektir” çağrımızı her daim dile getireceğiz açıklamasında bulunan Zengin,  çalışanın gür sesi olarak her zaman ve şartta gerekeni yapmaya, hakkı savunmaya, mağduriyetleri sonlandırmaya devam edeceklerini vurguladı.

Bu inanç ve azim bu güçlü teşkilatın her bir ferdinde mevcut olduğunu ifade eden Zengin şunları söyledi: “Kurulduğu günden bugüne sendikamıza destek veren tüm üyelerimize ve bu mücadelede sorumluluk alan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ebediyete irtihal edenlere de Allah’tan rahmet diliyoruz.

32. yılımızın vatana, millete, sendikal harekete, kamu çalışanlarına ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

 

Anahtar Kelimeler : TÜRK, SAĞLIK-SEN’DE, 32., YIL, GURURU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız