Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 12:24 ZABITADAN PAZAR DENETİMİ
- 12:22 PERŞEMBEYE DE VERGİ DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ AÇILIYOR
- 12:21 OBB’DEN ENGELSİZ ULAŞIM HAMLESİ
- 12:05 ÇOCUK OYUN EVİ İÇİN İMZALAR ATILDI
- 10:25 TEMSİLCİLERİMİZİN RAKİPLERİ BELLİ OLDU
- 10:25 DEMİŞ İŞTE!
- 10:24 52 ORDU’DA KAMP BİTİYOR
- 10:25 52 ORDU SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ
- 09:46 GAZİ VURUŞU
- 16:22 OTSO, “GEZİYORDU.COM” WEB SİTESİNİ TURİZM SEKTÖR TEMSİLCİLERİNE TANITTI
- 14:37 Ağustos Ayı İl Güvenlik ve Asayiş Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
- 14:31 “SAHTE İKAMET PEŞİNE DÜŞMEYİN”
- 14:31 OLAY SAYILARINDA BÜYÜK DÜŞÜŞ!
- 14:19 “FUTBOLDA CENTİLMENLİK YILI İLAN EDİLECEK”
- 13:54 FINDIK ÜRETİCİSİNİN HAKKI GASP EDİLEMEZ
OBBKT’NİN OYUNLARI ÇOK SEVİLDİ

Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu sanatseverlere unutulmaz bir sezon yaşattı. 10 farklı oyun ile izleyici ile buluşan OBBKT, gerçekleştirdiği 155 temsille, biletli 30 bin 896 seyirciye ulaştı.
Perdelerini kapatmadan tam 61 yıldır tiyatro camiasındaki varlığını sürdüren OBBKT, 2024 -2025 sezonunda da bir birinden güzel oyunlarla sezonu tamamladı. Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu (OBBKT), bu sezon sahnelediği 10 farklı oyunu izleyici ile buluşturdu. Çocuklara ve yetişkinlere hitap eden oyunlarla beğeni toplayan OBBKT, sezon içinde gerçekleştirdiği 155 temsille, biletli 30 bin 896 seyirciye ulaştı.
OBBKT, SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİ VE FESTİVALLERDE DE SAHNE ALDI
OBBKT sahnesinin yanı sıra ilçeleri de gezen OBBKT, birçok sosyal sorumluluk projelerinde de oyunlar sahneledi. Festivaller de sahne alan OBBKT’nin oyunları sahne aldığı her platformda alkışı bol bir sezon geçirdi. Sezon içerisinde orta oyunları ile birlikte Rumuz Goncagül, Bu Kimin Hayatı, İstanbul Efendisi, Sıfır Telaş, Ben Ruhi Bey Nasılım?, Yunus Emre Aşkın Yolu, Kahvede Şenlik Var, Gerçek Hazine(Ç.O) ve Fil ile Tavşan(Ç.O) adlı oyunlar sahnelendi.
YENİ SEZONDA YENİ OYUNLAR GELECEK
1964 yılından bu yana perdelerini hiç kapatmayan OBBKT, yeni sezonda da yepyeni oyunlarla seyircisiyle buluşacak.