HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
5 Eylül 2023 Salı Saat: 13:32

3.LİG GÜN SAYIYOR

TFF 3.Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz 52 Orduspor, Fatsa Belediyespor ve Orduspor 67’nin ilk yarı maç programı kesinleşti.                 Buna göre, temsilcilerimiz 52 Orduspor, Fatsa Belediyespor ve Orduspor 67 A.Ş’nin
3.LİG GÜN SAYIYOR

TFF 3.Lig’de mücadele eden temsilcilerimiz 52 Orduspor, Fatsa Belediyespor ve Orduspor 67’nin ilk yarı maç programı kesinleşti.

                Buna göre, temsilcilerimiz 52 Orduspor, Fatsa Belediyespor ve Orduspor 67 A.Ş’nin  ilk yarıda oynayacakları maçların programı şöyle gerçekleşecek:

52 ORDUSPOR: Malatya Arguvanspor (D), Tarsus İdmanyurdu(İ), Mardin 1969 Spor (D), Ayvalıkgücü Belediyespor (İ), Gümüşhanespor )D),Aliağa Futbol A.Ş (İ), Kırıkkale Büyük Anadoluspor (D), Kepez Belediyespor (1),Edirnespor (D), İnegöl Kafkas Gençlikspor (İ), Karabük İdmanyurdu (D), Talasgücü Belediyespor (İ), Bay, Küçükçekmece Tepecik Sinopspor (D) veArtvin Hopaspor (İ)

FATSA BELEDİYESPOR:Karbel Karaköprü Belediyespor (İ), Osmaniyespor (D), Sivas Belediyespor (İ), BAY, Bornova FK (D), Büyükçekmece Tepecikspord (İ),Erbaaspor (D), Darıca Gençlerbirliği (İ), Kuşadasıspor (D), Ağrı 1970 Spor (İ), AKhisarspor (D), Belediye Kütahyaspor (İ), Silivrispor (D),  1922 Konyaspor (İ) ve Bayburt İl Özel İdarespor (D)

ORDUSPOR 67 A.Ş:Sultanbeyli Belediyespor (İ), Çankayaspor (D), Sebat Gençlikspor (İ), Adana 1954 Spor Kulübü (D), Tokat Belediye Plevnespor (İ),  Bergama Belediyespor (D), Balıkesirspor (İ), Bursa Yıldırımspor (D), Çatalcaspor (İ), Nevşehir Belediyespor (D), 23 Elazığ FK(İ), Muş 1984 Muşspor (D), Alanya Kestelspor (İ) ve Siirt İl Özel İdarespor (D)

                Öte yandan TFF 3. Lig 9 ve 10 Eylül 2023 tarihlerinde oynanacak maçlarla başlayacak ve ligin ilk yarısı 16 ve 17 Aralık tarihlerinde oynanacak olan 15 hafta müsabakaları ile sona erecek. Ligin ikinci yarısı 20 ve 21 Ocak tarihlerinde oynanacak 16. hafta müsabakaları ile başlayacak ve normal sezon 27 Nisan 2024 tarihinde sona erecek. Ardından play-off müsabakaları oynanacak.

Ayrıca, 31 Mart 2024’te yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle aynı tarihte oynanması gereken TFF 2. Lig 33. hafta müsabakaları ile TFF 3. Lig 26. hafta müsabakaları 3 Nisan tarihinde hafta içi oynanacak.

TRANSFER,  15 EYLÜL’DE BİTECEK

Öte yandan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulunun kararına göre, 26 Haziran'da başlayan yaz transfer dönemi 15 Eylül'de sona erecek. "Ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi ise 11 Ocak 2024'te başlayıp 9 Şubat 2024'te tamamlanacak.

Anahtar Kelimeler : 3.LİG, GÜN, SAYIYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız