HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
1 Şubat 2024 Perşembe Saat: 10:38

GAZİ VURUŞU

CAN SİPER YAZIKLAR OLSUN BE… Çaresizlerin çaresi olamayan ve siyaseti; ülke çıkarları adına değil, şahsi çıkarları adına yapan beyinlere, yazıklar olsun be…     ANLAYAN ANLADI!
GAZİ VURUŞU

CAN SİPER

YAZIKLAR OLSUN BE…

Çaresizlerin çaresi olamayan ve siyaseti; ülke çıkarları adına değil, şahsi çıkarları adına yapan beyinlere, yazıklar olsun be…

 

 

ANLAYAN ANLADI!

“El becerisi ve yetenekleri çok iyi olan bir ilimiz burası. Burada hassas işleri, hassas mekaniği, yazılımı çok iyi becerecek genç bir insan kaynağı var. Biz de bununla ilgili şirketler kurduk. Mesela elektronik sayaç yapılabiliyor. Bunun dışında tekne üretimi gibi, kompozit malzemeler, aktif karbon, fındık kabuğundan elde edilen katma değeri yüksek ürünler üretilebiliyor. Daha evvelden de silah sanayinin önemli merkezlerinden birisiydi burası. Hassas işçilik ve mekanikleri çok iyi yapabilecek kabiliyetli, çok yetenekli ustalarımız var. Bunları değerlendirerek buradan yepyeni bir kümeleşmeye gidebiliriz. Bununla ilgili olarak da ara eleman noktasında büyük bir kabiliyet var. İnsan yönetimi için muhteşem bir potansiyelimiz var”

“Dev bir yarış var dünyada. İş gücünü ortaya çıkarmak, onları sanayicimizin hizmetine sunmak da sizlerin görevi ve bunu çok önemsiyoruz. Bu yüzden bu toplantı bizler için çok değerli. Bizler, Ticaret Odasının üyeleri ya da yöneticileri olarak sizlere zemin hazırlamakla mükellefiz. Ama iş dünyasına da bu kaliteli iş gücünü sizler sunacaksınız. Bunu özlemle bekliyoruz. En büyük ihtiyacımız bu çünkü. İyi ki geldiniz. Sizden çok şey bekliyoruz. Ordu’ya pozitif ayrım da bekliyoruz.”

(Hilmi Güler, Ordu BŞB Başkanı) ve OTSO Başkanı Levent Karlıbel)

 

 

FOTOĞRAFLI YORUM

ORDU İŞTE! Sportif alan da geçmiş dünde kalan başarılarla hem avunuyor hem de avutuluyoruz.

 

 

GÜN AKIŞI

BİR MESAJ

MAĞDEN ÇAYEVİ

Tarık Mağden

Tüm Ordululara sağlık ve mutluluk dolu bir gün diler.

CAN YAPI

İşletmeciliğini Murat Şenocak’ın yaptığı Can Yapı, müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Falez Çelik kapı satış adresi Can yapı, Yeni Mahalle Sağra caddesi NO: 54 (Hat yolu üzeri) adresinde hizmet veriyor.

                Müşterilerine her türlü imkanı da sağlayan ve yıllardır 475 liraya da çelik kapı satan Can yapıya, 0530 795 76 69  nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Ayni zaman da hoş sohbetin de adresi olan Can Yapı sahip ve çalışanlarına hayırlı ve bol kazanç dileklerimizi iletiyoruz.

YENİ DOĞUŞ

AKVARYUM VE KUŞ GALERİSİ

Sahipliğini (Olgun) Nihat Kul’un yaptığı, Yeni Doğuş akvaryum ve kuş galerisi “Mükemmeli arayanların yeri” sloganıyla müşterilerine hizmet  devam ediyor.

                Balık ve kuş ürünleri, kafes çeşitleri ve aksesuarlarının satış adresi Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisi, Düz Mahalle Kültür caddesi NO: 7-8 adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda hoş sohbetinde adresi olan ve  0532 643 68 71 nolu telefonla da ulaşabileceğiniz, Yeni Doğuş Akvaryum ve kuş galerisine hayırlı ve  bol kazançlar diliyoruz.

TATLICAN BERBER SALONU

İşletmeciliğini meslek hayatında 65 yıla doğru koşan tecrübe DursunTatlıcan’ın yaptığı Tatlıcan Berber Salonu müşterilerinin hizmetinde olmaya devam ediyor.

                Ayrılmaz çalışanlar Mustafa Özkan, Cahit Ergin ve Yavuz Günbey’in de hizmet verdiği Tatlıcan Berber Salonu Düz Mahalle Yıldız Sokak NO: 17  adresinde hizmet veriyor.

                Ayni zamanda doyulmaz sohbetinde adresi olan Tatlıcan Berber Salonuna 0536 324 07 40 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                Tatlıcan Berber Salonu sahip ve çalışanlarına bol kazançlar diliyoruz.

 NURCAN CAM TİCARET

Cam, boya, ayna ve çerçeve adresi Nurcan cam ticaret  35 yıllık tecrübeyle müşterilerine hizmet vermeye devam ediyor.

                İşletmeciliğini Şahin Teknecinin yaptığı, Nurcan Cam Ticaret Şarkiye Mahallesi Fatma Hatun Sokak NO: 45-A adresinde hizmet veriyor.

                35 yıllık tecrübe Muttalip Teknecinin görev yaptığı Nurcan cam ticarete, 214 61 20 nolu telefonla da ulaşabilirsiniz.

                 Nurcan Cam Ticaret sahip ve çalışanlarına her zaman olduğu gibi hayırlı  kazançlar diliyoruz.

 

 

DOKUNDURMA

İnsan insanı ,sorguladığı kadar anlamadığı içindir ki, herkes birbirine yabancı yaşıyor.

 

 

O GÜN BUGÜN

İki kişinin bildiği sır değildir. Hep böyle bilin ve kendi sırrınızı dahi, kendinizden saklayın.

 

 

HARBİDEN

Bakıp da görmeyenler ile ölü gibi sessiz olanların başları hiç ağrımaz.

 

 

BUNLARI  BİLİYORMUYDUNUZ?

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN SPOR SÖZLERİ

x-Gençliği, sağlıklı yetişip spor yaparsa ulusumuzun geleceği güvence altındadır.

x-Sporda başarılı olmak için bütün milletçe sporun niteliği ve değeri anlaşılmış olmak ve ona kalpten sevgiyle bağlanmak ve onu vatani görev saymak gerekir.

x-Ben Türk gençliğinin spor yaparak güçlü olmasını isterim.

x-Dünya spor hayatı ve spor dünyası çok mühimdir. Bu kadar mühim olan spor hayatı, bizim için daha mühimdir. Çünkü ırk meselesidir, ırkın ıslahı ve kişayişi meselesidir ve hatta biraz da medeniyet meselesidir

x-Türk çocuklarına sporun bugünkü tekniğini öğretmek ve bunlardan bir kısmını bazı törenlerde ve bayramlarda dekor olarak koymak gerekir.

x-Muhterem Gençler, Hayat mücadeleden ibarettir. Bundan dolayı hayatta yalnız iki şey vardır: Galip gelmek ve mağlup olmak. Size Türk gençliğine tevdi ettiğimiz vicdan emaneti, yalnız ve daima galip olmaktır ve eminim daima galip olacaksınız.

x-Spordan yoksun olan bir gençlik nasıl ki vatan müdafaası sırasında etkili olamıyorsa, insan denen varlığın kafa yapısı da ne derece tekamül ederse etsin, bedeni inkişafı noksan ve yetersiz olursa, o kafayı ileriye götüremez, taşıyamaz.

x-Bir insan hayatında büyük bir muvaffakiyet kazanabilir. Fakat, yalnız onunla övünerek kalmak isterse, o muvaffakiyet de unutulmaya mahkumdur. Onun için çalışmak ve daima muvaffakiyet aramak, herkes için esas olmalıdır.

x-Spor, yalnız beden kabiliyetinin bir üstünlüğü sayılmaz. İdrak ve ahlak da bu işe yardım eder. Zeka ve kavrayışı kısa olan kuvvetliler, zeka kavrayışı yerinde olan daha az kuvvetlilerle başa çıkamazlar. Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.

x-Açık ve kat’i olarak söyleyeyim ki, sporda muvaffak olabilmek için her türlü yardımdan ziyade, bütün milletçe sporun mahiyetinin ve değerinin anlaşılmış olması gerekmekte, onu kalpte muhabbet ve vatani bir vazife olarak telakki eylemek lazımdır.

x-Yorgunluk her insan, her mahluk için tabii bir haldir. Fakat insanda yorgunluğu yenebilecek manevi bir kuvvet vardır ki, işte bu kuvvet yorulanları dinlendirmeden yürütür.

x-En güzel coğrafi vaziyette ve üç tarafı denizlerle çevrili olan Türkiye endüstrisi, ticareti ve sporu ile en ileri denizci millet yetiştirme kabiliyetindedir. Bu kabiliyetten istifade etmeyi bilmeliyiz.

x-Spor, ahlaktır. Sağlam Kafa, sağlam vücutta bulunur.

x- Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim.

x--Dünyada yenilmez kimse, yenilmeyen takım, yenilmeyen ordu, yenilmeyen kumandan yoktur. Yenilgilerden sonra üzülmek de tabiidir. Ancak bu üzüntü insanın maneviyatını yok edecek, onu çökertecek seviyeye varmamalıdır. Yenilen, toparlanarak kendini yeneni yenmek için olanca gücü ile, azimle daha çok çalışmalıdır.

 

Anahtar Kelimeler : GAZİ, VURUŞU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız