HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Soner MAĞDEN

Soner MAĞDEN

İL SPOR MERKEZLERİ

30 Mayıs 2016 Pazartesi Saat: 09:02

Okulların kapanmasının ardından çocuk ve gençlerimizin boş zamanlarını sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri ile değerlendirmeleri çok önem arz etmektedir. Bu faaliyetler dinlendirici, yetenek gelişimine önemli katkı sağlayacaktır.

Her yıl okul dönemi sonunda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, bazı kurumlar ve spor klüpleri tarafından açılan İl Spor Merkezlerinde çalışma ve etkinliklere katılacak olan çocuk ve gençlerimizin birlikte olmaları, yetenekleri doğrultusunda katılacakları spor dallarında gelişim sağlamalarına imkan tanınmış olacaktır.

Geçmiş yıllarda spor tesisleri sayısı yok denecek kadar azdı. Bugün çok güzel ve her branşa hitap eden kapalı ve açık spor tesisleri var. Branşlarda görevlendirilmiş yeterli sayıda antrenörler de var. Bu imkanları en iyi şekilde kullanarak okul spor faaliyetlerine ve spor klüplerine iyi bir alt yapı katkısı sağlanmış olacaktır.

Bu konuda velilerimize de seslenmek istiyorum. Çocuk ve gençlerimizi bizzat sizler teşvik ederek kötü alışkanlıkların içerisinde olmalarına fırsat vermemiş olacaksınız.

Çalışmalarda görev alacak antrenörlerin çocukların yetenek seçimlerini yaparak gelişimlerini ve çalışmalarını bu yönde yapmalısınız. Sosyal ve kültürel alanda çalışmak isteyen çocuk ve gençlerimizin de Gençlik Merkezlerine kayıt olarak el becerilerini geliştirmeleri,birlikte bir şeyleri başarmanın gururunu yaşamalıdır.

Yarının büyükleri olacak çocuk ve gençlerimizin her yönden donanımlı bilgili ve becerili olması ülkemizin geleceği açısından çok önemlidir. Ne yaptığını bilen ülke, millet ve aile sevgisiyle bütünleşmiş ilkeli, kararlı ve cesur bir nesile ihtiyacımız var. Bu çalışmalarla gençlerimize katkı sağlamalı ve onların boş zamanlarını olumlu faaliyetlerle değerlendirmelerine imkan verilmelidir.

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları