HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Mehmet KESKİN

Mehmet KESKİN

GEYLAN’DAN MÜJDE BEKLİYORUZ!

22 Aralık 2023 Cuma Saat: 09:07

Türk Eğitim Sen (TES) 7. Bölge istişare toplantısını geçen hafta Ordu’da gerçekleştirdi. Toplantıya yoğun bir ilgi ve alaka ise biz basın mensuplarının dikkatlerinden kaçmadı.

Toplantı öncesi basına demeçler veren Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan, gazetemizin köşe yazarı ve Kanalordu TV Genel Yayın Yönetmeni Şafak Deliçakar’ın kendisine yönelttiği soruları samimiyetle cevapladı.

Yetkili sendika olma yolunda ki, Türk Eğitim Sen’in bu toplantıda büyüttüğü hedefleri ortaya koyması da çok önemliydi. Çünkü A’dan Z’ye varıncaya kadar gerek öğretmenlerin sorunları gerekse camiada görev yapan kamu personellerinin sorunlarını ve çözüm önerilerinin masaya yatırıldığı bu toplantı yaklaşık 3 saat sürmüştü.

Ama bu toplantıda Ordu için çok önemli bir sürpriz yaşandı. Gazeteci Yazar Şafak Deliçakar, röportajda TES Genel Başkanı Talip Geylan’dan, Ordu’ya bir kız bir de erkek öğrenci yurdu ile Öğretmenevi versiyonunda bir konaklama tesisi yapmaları talebinde bulundu.

Deliçakar, bu talebi ise Ordu’da eğitim gören Şehit ve Gazi öğretmenlerimizin çocuklarının faydalanabilmesi adına olduğunu Geylan’a iletti. Geylan ise verdiği cevapta bu teklifi bir talep olarak aldıklarını ve 2024 yılında şartlar müsait olursa mutlaka değerlendirmeye alacaklarının sözünü verdi.

Türk Eğitim Sen Ordu Şubesi Başkanı Metin Şeyhoğlu’nun da bu yatırımlar için çok heyecanlı olduğunu biliyoruz. Umarım ve dilerim ki, Sayın Şeyhoğlu ile Başkan Talip Geylan, gerek Türk Eğitim Sen ve gerekse İLKSAN ile bir işbirliği mutabakatına varır ve bu güzel tesisi ilimize kazandırabilirler.

Orta ve Doğu Karadeniz’de en cazip il konumuna gelen Ordumuza, eğitim camiası adına her kim ki taşın altına elini koyarsa hemşerilerimiz adına şimdiden minnet ve şükranlarımı sunarım.

Ben şimdiden çok heyecanlıyım. Bakalım 2024 yılında TES Başkanı Sayın Talip Geylan’dan bu hususta güzel bir müjde gelecek mi? Ordu şehri olarak Geylan’dan şimdilik müjde beklemekle yetineceğiz. Teşekkürler, Şafak Deliçakar, teşekkürler Talip Geylan, teşekkürler Metin Şeyhoğlu…

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları