HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
13 Mayıs 2019 Pazartesi Saat: 10:24

“YENİ ÜRETİM ALANLARINA YÖNELECEĞİZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’nun fındığa ilaveten yeni üretim alanlarına yönelmesi gerektiğini belirtti.
“YENİ ÜRETİM ALANLARINA YÖNELECEĞİZ”

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu’nun fındığa ilaveten yeni üretim alanlarına yönelmesi gerektiğini belirtti.

Hayatı sadece fındık üzerine kurmamak gerektiğini belirten Başkan Güler, “Artık eski şekilde düşünmeyeceğiz. “Bizim turizm, tanıtım, hayvancılık, enerji gibi çeşitli kaynaklarımız var. Fındığa ilaveten yeni üretim alanlarına yönelik çalışmalar yapmamız gerekiyor” dedi.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, hafta sonunda ilçe Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Yönetim Kurulları ile bir araya geldi.

Ulubey, Mesudiye, Akkuş, Gürgentepe, Kabataş Belediye Başkanları ve AK Parti İlçe Başkanlarını Ordu Büyükşehir Belediyesinde ağırlayan Başkan Güler, kendilerini yoğun bir dönem beklediğini söyledi. Ordululara söz verdikleri projeleri gerçekleştirmek için planlı, programlı ve koordinasyon eşliğinde başarılı bir çalışma dönemi geçirmeleri gerektiğine dikkat çeken Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, bundan sonra daha üretken ve daha çalışkan olmaları gerektiğinin altını çizdi.

Hayatı sadece fındık üzerine kurmamak gerektiğine dikkat çeken Başkan Güler, “Artık eski şekilde düşünmeyeceğiz. Eski düşünmekten kastım şudur. Fındık var diyoruz. Fındık az olunca da üzülüyoruz çok olunca da üzülüyoruz. Yani hayatımızı bir fındığa bağlıyoruz ve her şeyimizi bununla izah ediyoruz. Bütün bahanelerimizi, şikâyetlerimizi ve mazeretlerimizi fındık üzerine kuruyoruz. Fındığın dışında bizim turizm, tanıtım, hayvancılık, enerji gibi çeşitli kaynaklarımız var. Fındığa ilaveten yeni üretim alanlarına yönelik çalışmalar yapmamız gerekiyor, zaten birlikte yapacağız. Hepimiz maaşla çalışmaktan ziyade kendi işimizi kuracağız” diye konuştu.

 

 

 

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler,  şöyle konuştu:

“Bahçelerimiz boş duruyor buralara fındıktan fındığa girmeyeceğiz. Misal çevireceğiz etrafını gezen tavuk mu yapacaksınız başka ikinci ürün mü üreteceksiniz size kalmış. Sizin ürettiklerinizi ben alacağım, satış derdiniz olmayacak. Bununla ilgili şirketimizi kuruyoruz. Meyve suları ile ilgili çalışmalar yapacağız. Yere düşen elmalarımızı toplamıyoruz. Eskiden bizim odalarımız elma, armut kokardı. Bugün ise köye giderken yumurta, süt götürüyoruz. Dolayısıyla kuracağımız şirket vasıtasıyla siz ne üretirseniz biz alacağız”

Ulubey Belediye Başkanı İsa Türkcan, Mesudiye Belediye Başkanı İsa Gül, Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, Gürgentepe Belediye Başkanı Yaşar Şahin ve Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e ilgi ve destekleri için teşekkür ettiler.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız