HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Temmuz 2019 Cumartesi Saat: 08:29

ÜNYE EL EMEĞİ ÇARŞISI HİZMETE SUNULUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin ardından Ünye ilçesinde de kadınların el emeği ürünlerini satabilecekleri Ünye El Emeği Çarşısı’nı hizmete sunuyor. Kadınların sosyal hayatın içerisinde aktif rol oynamasının ön
ÜNYE EL EMEĞİ ÇARŞISI HİZMETE SUNULUYOR

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinin ardından Ünye ilçesinde de kadınların el emeği ürünlerini satabilecekleri Ünye El Emeği Çarşısı’nı hizmete sunuyor.

Kadınların sosyal hayatın içerisinde aktif rol oynamasının önemli olduğuna vurgu yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Çalışmalarımızın birinci unsurunu üretim oluşturuyor. Bu anlamda kadınlarımızın kendi el emeklerinden para kazanmasını çok önemsiyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak düşünen, üreten ve yarışmaya hazır olan vatandaşlarımızın yanındayız” dedi.

KADINLAR, EL EMEKLERİ İLE EKONOMİYE KATKI SUNACAK

El emeği çarşısı ile bayan vatandaşların ekonomik anlamda güç kazanarak aile ekonomisine katkı sunacağını belirten Başkan Güler, “Hep söylüyoruz seçim bitti, geçim dönemi başladı. Geçim de üretim, kalkınma ve ekonomi ile oluyor. Özellikle ihtiyaç sahibi aileler kendi el emeği ürünlerini sergileyip, ekonomik olarak desteklenebilecekleri gibi ürünlerine kalite kazandırarak güvenli ve kolay bir şekilde pazarlama imkânı bulabilecek.

Bayan vatandaşların ekonomik anlamda güç kazanması, sosyalleşmesi ve kişisel gelişimine katkı sağlanması amacıyla Altınordu ilçesinin ardından Ünye ilçesinde de hizmete açılacak Ünye El Emeği Çarşısı’nda hazır hiçbir ürün yer almayacak. Grupların 15’er günlük sürede dönüşümlü olarak kullanacağı çarşı, kadınlara kontrollü bir şekilde tahsis edilecek” şeklinde konuştu.

Ünye El Emeği Çarşısı, ORMEK binasının altında yer alan Sanat Galerisi’ndeki bir bölüm içerisinde 5 tezgâh ve rafların yer aldığı bir alanda hizmet verecek.

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, EL, EMEĞİ, ÇARŞISI, HİZMETE, SUNULUYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız