HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
8 Kasım 2019 Cuma Saat: 10:11

“ÇUKUR”UN ORDULUSU TURGAY ÖZTÜRK

HAFTANIN RÖPORTAJI
“ÇUKUR”UN ORDULUSU TURGAY ÖZTÜRK

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekrana gelen Çukur dizisinin aksiyon sahnelerinden tanıdığımız Ordu’lu Turgay Öztürk, gazeteci Şafak Deliçakar’a verdiği özel röportajda oyunculuk hayatını ve Çukur dizisini değerlendirdi.

Ay Yapım imzalı 3. sezonunda olan ve her hafta Pazartesi günleri seyircisi ile buluşan Çukur’un aksiyon sahnelerinde nefesler tutulmaya devam ediyor. Pazartesi akşamlarının zirvesindeki Çukur’un Ordu’lu oyuncusu Turgay Öztürk, sorulan sorular üzerine hedeflerini de ortaya koymuş oldu.

Şafak DELİÇAKAR: Sayın Özkul, haftanın röportajı sayfamıza hoş geldiniz. Çukur dizisinin aksiyon sahnelerinde kendinizi ispat eden ve her geçen gün başarılarıyla birlikte Ordulu hemşerimiz olarak göğsümüzü kabartan Turgay Özkul’u tanıyarak sohbetimize başlamak istiyorum. Evet Turgay Özkul kimdir? 

Turgay ÖZTÜRK: Hoşbulduk sayın Deliçakar. Evet ben 1987 Ordu ili Kabadüz ilçe doğumluyum. İlköğretimi Ordu’da bitirdikten Sonra Avusturya Salzburg’a ailemin yanına gittim. 2014 yılında tekrar ülkemize geri döndüm. Ve mesleğime ülkemizde devam etme kararı aldım.

Şafak DELİÇAKAR: Sayın Özkul, oyunculuk hayatınız nasıl başladı?

Turgay ÖZTÜRK: İlk olarak söz dizisinde oynadım ve sonra arka sokaklar taksici Aydın daha sonra Çukurun vaz geçinilmez mahalle genç tayfasını canlandırmaya başladım tas kafalı olarak.

Şafak DELİÇAKAR: Çukur nasıl bir proje? Ve nasıl başladınız?

Turgay ÖZTÜRK: Çukur benim için aile gerçekten harika bir set arkası var. Yönetmenimiz Sinan Öztürk ve Özgür Sevimli ve benim için iyi bir arkadaş olan görüntü yönetmenimiz Tolga Kutluay’a öncelikle teşekkür ederim. Bunların sayesinde çok iyi yerlerde olduğumu görüyorum. Başlamak benim için 1 sezonun 15 bölümünde oldu hastanede özel bir karakter ile başladım ve hala devam etmekteyim. 

Şafak DELİÇAKAR: Görüyoruz hep aksiyon sahnelerin içindesiniz. Günde kaç saat sette oluyorsunuz? 

Turgay ÖZTÜRK:  En zor olan aksiyon sahneleridir. Hem tehlikeli hem de çekimi zor olan sahnelerdir hatayı asla kabul etmez. O yüzden günün büyük bir bölümünü sette geçiriyoruz. Bu da saat dilimi olarak bazen 13-14 saati bulabiliyor.

Şafak DELİÇAKAR: Son bölümde araç camları patlıyor ve siz aracın içindesiniz. Nasıl oluyor o sahneler?

Turgay ÖZTÜRK: Evet o sahne en zor sahneydi. Özel ekipmanlar tarafından araç camlarına fünyeler yerleştirildi ve onlar patlatıldı. Biz sadece sahneyi yaşıyoruz. Sonuçta profesyonel oyuncuyuz.

Şafak DELİÇAKAR: Yakında bir sinema filmi var sanırım. Onun için biraz bilgi verebilir misiniz? 

Turgay ÖZTÜRK: Evet 23 Kasım’da çekimlerimiz başlıyor ve başrol olarak oynayacağım bir sinema filmi. Bende merakla bekliyorum açıkçası.

Şafak DELİÇAKAR: Bir anda nasıl böyle yükseldiniz? Bu yükselişin size katkıları nelerdir?

Turgay ÖZTÜRK: Valla katkısı aslında yok. Tam tersine kimse para üstü vermiyor. Şaka tabi ki katkısı var.  Çukur gibi bir dizide oynuyorsanız katkıları oluyor.

Şafak DELİÇAKAR: Ordu için düşünceleriniz nelerdir? 

Turgay ÖZTÜRK: Koyu Orduspor taraftarı olarak inşallah en yakın zamanda tekrar süperliğde görmek istiyoruz  ve ilerde inşallah Ordu’da bir sinema filmi ve Ordu’yu tanıtmayı çok isterim. Çünkü ben sonuçta aynı zamanda da Orduyu temsil ediyorum

Şafak DELİÇAKAR: Sektörde oyunculuk dışında kamera arkasını da düşünüyor musun? Veya farklı bir departmanda?

 

Turgay ÖZTÜRK: Yapımcı olarak kısa filmler çekiyoruz ve başarılı senaryolarımız var. Hatta bir tanesini Festival için düşünüyorum. Bunun için ordu melet ırmağında çekmeyi düşünüyorum.

 

Şafak DELİÇAKAR: Sette en eğlendiğiniz zaman ne zaman?

 

Turgay ÖZTÜRK: Set öncesi kahvede 101 oynuyoruz diğer oyuncu arkadaşlarımızla. O zaman eğlencenin tavan yaptığı noktada oluyoruz. Hele bir de yenersek değmeyin keyfimize.

 

Şafak DELİÇAKAR: Çukur’un Ordulusu sayın Öztürk, yaptığınız değerlendirmeler için teşekkür ediyorum. Umarım elinizde ki proje ve yeni hayallerinizle sizi daha iyi ve yüksek yerlerde görmek nasip olur. Hemşerimiz olarak da çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

 

Turgay ÖZTÜRK: Sayın Deliçakar, bende şahsıma bu fırsatı sağladığınız için teşekkür ediyor, yayın hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum.

 

Anahtar Kelimeler : “ÇUKUR”UN, ORDULUSU, TURGAY, ÖZTÜRK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız