HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
19 Mayıs 2020 Salı Saat: 11:08

“19 MAYIS BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİDİR”

  Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 19 Mayıs Atatürkü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Başkan Şahin mesajında; “19 Mayıs 1919’da Samsun’dan, bağımsızlık mücadelesi ile bi
“19 MAYIS BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİDİR”

 

Ordu Ticaret ve Sanayi Odası (OTSO) Başkanı Servet Şahin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Şahin mesajında; “19 Mayıs 1919’da Samsun’dan, bağımsızlık mücadelesi ile birlikte başlayan mücadeleyi bugün de sürdürüyoruz. Binlerce şehit vererek, sıkıntı ve yokluklar içinde, büyük özverilerle kurulan Türkiye Cumhuriyeti bizlere ve gençlere emanettir.

Bu değerli emaneti yaşatmak ve sonsuza kadar korumak, gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarmak, en başta gelen görev ve sorumluluğumuzdur. Biz necip bir millet olarak her zaman hür yaşamışız ve hür yaşama mücadelesi vermeye devam ediyoruz. Bu mücadelenin en ön safında şüphesiz gençler bulunuyor. Ülkemizi gelecek hedeflerine ulaştıracak olan dinamizme sahip olan gençlerimizin her zaman yolunu açmalı, desteklemeliyiz.

Ben bu duygu ve düşünce ile Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, Türk gençlerine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı en içten duygularımla kutluyor, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bu vatan için canını feda eden kahramanlarımızı rahmet ve şükranla anıyorum.” Dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler : “19, MAYIS, BAĞIMSIZLIK, MÜCADELESİDİR”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız