
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
- 12:01 DAMLA SULAMA SİSTEMİ YAPTIRILACAK
- 11:58 BİNA ONARIMI VE TADİLATI YAPTIRILACAK
- 11:53 BASIM, TANITIM VE DUYURU HİZMETİ ALINACAK
- 10:51 GAZİ VURUŞU
- 10:50 ODÜ’DEN YENİ İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ
- 10:48 İFTARDA YEMEKLER BÜYÜKŞEHİRDEN
- 10:46 KURAKLIĞA KARŞI 'YAĞMUR SUYU' HASADI
- 10:45 YOLDA KALANLARA BÜYÜKŞEHİRDEN İFTAR
- 10:44 FATSA’NIN GRUP YOLLARINA ‘SICAK’ ÇÖZÜM
- 10:43 ORDU’DA, RAMAZAN PİDESİNE YOĞUN İLGİ
- 10:41 ŞENTÜRK: “DERS VERENLER DERSİ SANDIKTA ALACAKTIR”
- 10:40 BALIKÇILIKTA AV YASAĞI BUGÜN BAŞLIYOR
- 10:39 ORÇEV: MÜCADELE EDECEĞİZ
- 10:37 YEDAŞ ‘RAMAZAN’ AYINA HAZIR
- 10:36 ORDU’DAKİ SİNEMALAR
- Ziyaretçi Bugün11.765
- Ziyaretçi Genel23.220.532
- Bugün Gösterim18.162
- Toplam Gösterim40.633.463
BALIKÇI BARINAĞI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

“GÜLYALI’NIN SORUNLU BİR ALANINA DAHA MÜDAHALE EDİYORUZ”
Seçim döneminde söz verdiği projelerden birinde daha somut adım atmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Tepe, “Mevcut görünümüyle ve içeriğiyle vatandaşlarımızdan ve balıkçılarımızdan yoğun şikâyet alıyorduk. Balıkçı barınağımız gerçekten de ilçemize yakışmayan çarpık, harabe bir görüntüye sahip. Projeyi tamamlanarak ilçemiz için yıllardır göz ardı edilen önemli bir sorunu daha geride bırakmak için sabırsızlanıyoruz” dedi.
Balıkçı Kooperatifimizin üyeleriyle bir araya gelerek projeyi geçtiğimiz yıl kamuoyuyla paylaştık. Balıkçı esnafımızın da görüşlerini alarak projede belirli noktalarda revizyona gittik. Ben yaptım oldu mantığıyla hareket etmeden en nihai içeriği ortak akılla belirledik. Balıkçılarımız için tüm ayrıntılar düşünüldü.
Minimum bir alandan maksimum verimlilik sağlayarak içerisinde duş imkanı, tuvaleti, mutfağı ve dinlenme alanıyla konforlu bir model ortaya koyduk. Balıkçı teknelerinin yanaşabileceği şekilde TİP-2 model için de çalışmalarımız yakın zamanda başlayacak” dedi.
LİMANLA İLGİLİ HER TÜRLÜ SORUNDA BALIKÇILARIMIZIN YANINDAYIZ
Gerçekleştirilecek projede balıkçı esnafına her türlü kolaylığın sağlanacağını hatırlatan Başkan Tepe, “Gülyalı Balıkçı Barınağı 15/03/1985 tarihli ve 85/9247 sayılı Bakanlar Kurulu kararı ile belediyemize devredilmiş. İlçemiz geçim kaynağının önemli bir kısmını oluşturan balıkçılarımız da bu alan içerisinde kooperatifleşerek yıllardır faaliyet yürütüyor. Balıkçılarımızın yaşadığı her türlü sorunda yanlarında olmaya devam ediyoruz. Liman girişinde yaşanan kumlanmayla ilgili kalıcı bir çözüm oluşturacak çalışmanın kararını Ordu Büyükşehir Belediye Meclisimizde aldık. Konunun takipçisiyiz” dedi.