HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
15 Eylül 2021 Çarşamba Saat: 10:04

CHP’DEN PANKARTLI TEPKİ

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı Durugöl yerleşkesinde bulunan ek hizmet binasının satış kararına CHP’den pankartlı tepki geldi. Durugöl yerleşkesi ek hizmet binası önünde bir araya gelen CHP Ordu İl, İlçe ve Büyükşehir Belediy
CHP’DEN PANKARTLI TEPKİ

Ordu Büyükşehir Belediyesine bağlı Durugöl yerleşkesinde bulunan ek hizmet binasının satış kararına CHP’den pankartlı tepki geldi. Durugöl yerleşkesi ek hizmet binası önünde bir araya gelen CHP Ordu İl, İlçe ve Büyükşehir Belediye Meclis üyeleri ile partililerle bir araya gelerek eylem düzenlediler. Eylemde konuşma yapan CHP Ordu il başkanı Av. Atilla Şahin şunları söyledi; “Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesine ait olan 16.950 m2’lik arkamda gördüğünüz arsa ve üzerinde bulunan bütün yapılar satışa sunulmak üzere Belediye Başkanının talebi üzerine Meclise sunulmuş ve bütün itirazlarımıza rağmen meclisten geçmiştir. Ben çok iyi biliyorum ki bu satış yetkisine kabul oyu veren birçok belediye meclis üyesinin vicdanı sızlamıştır.

Hepimiz biliyoruz ki belediyeler arsa üretir ve gelir elde etmek için bu arsaları satarlar, ancak bugüne kadar zannediyorum hiçbir belediye hizmet binasını satacak kadar zavallı duruma düşmemiştir.

Her meclis toplantısında borçlanma yetkisi isteyen ve belediyeyi müthiş bir borç batağına sokan bu belediye bu yetmezmiş gibi en önemli varlıklarını da satışa araz ederek adeta Ordu halkının geleceğini karartmaktadır.

Bu kadar borçlanmasına ve arsa satışı yaparak gelir elde etmesine rağmen büyük çaplı yatırım olarak hiçbir şey yapmamışlardır. Seçimlerden önce proje olarak sunulan hiçbir vaatlerini yerine getirmemişlerdir.

Şimdi buradan soruyorum.

Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı ana hizmet binasını ne zaman satışa çıkartacaksın. Çünkü elinde başka bir şey kalmadı.

Bütün bu anlatılanların tam karşılığı ,büyükşehir belediyesi  kötü bile yönetilmiyor, YÖNETİLEMİYOR!!!”

                                                     

 

Anahtar Kelimeler : CHP’DEN, PANKARTLI, TEPKİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız