HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
17 Eylül 2021 Cuma Saat: 09:46

“SİZLERE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği tarafından 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle bir program gerçekleştirildi.
“SİZLERE LAYIK OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği tarafından 19 Eylül Gaziler günü münasebetiyle bir program gerçekleştirildi.

Fatsa ilçesinde yapılan programa Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in yanı sıra Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Ethem Kibar, gazi ve şehit yakınları katıldı.

Gerçekleştirilen programda şehit aileleri ve gazilerle yakından ilgilenen Başkan Güler, günün anısına şehit ve gazi aileleri ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Gazi ve şehit yakınlarına bir konuşma yapan Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, “Canınızı bizler için ortaya koydunuz. Biz de sizlere layık olmak için gece gündüz çalışıyoruz” dedi.

Başkan Güler şöyle konuştu:

“Hem gazilerimiz ve şehit yakınlarımız ile bir arada olmak hem de canlarını bu ülke için feda eden şehitlerimizi anmak için bugün bir arada bulunuyoruz. 19 Eylül’ün bizler için iki önemi var. Birincisi gaziler günü ikincisi ise Mustafa Kemal Atatürk’ün Ordu’ya teşrif ettiği gün. Sizler olmasaydınız gerçekten hür ve bağımsız olmamız mümkün olmazdı. Çünkü canınızı bizler için ortaya koydunuz. Biz de sizlere layık olmak için çalışmalarımızı yapıyoruz. Hayatınızı daha çok kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Gazilik unvanı, şehitlik unvanı öyle kolay alınacak unvanlar değil. Herhangi bir arzunun isteğinizde her zaman emrinizdeyiz.”

Program sonunda Fatsa, Ünye ve Çevre İlçeleri Şehit Aileleri ve Gazileri Dayanışma Derneği tarafından yapılan sosyal sorumluluk projelerine verdikleri katkı ile şehit yakınları ve gazilerin yanında olduklarını gösteren esnafa plaket takdiminde bulunuldu.

 

Anahtar Kelimeler : “SİZLERE, LAYIK, OLMAK, İÇİN, ÇALIŞIYORUZ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız