HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
21 Kasım 2021 Pazar Saat: 15:13

ALTINORDU RÜZGÂRI ANKARA’DA ESTİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Başkent Millet Bahçesinde Tam Bana Göre Festival sloganıyla gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Gençlik Festivali devam ediyor. Ankara Başkent Millet Bahçesinde 16 Kasım’da başlayan ve 21
ALTINORDU RÜZGÂRI ANKARA’DA ESTİ

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Başkent Millet Bahçesi'nde "Tam Bana Göre Festival" sloganıyla gerçekleştirilen 'Yerel Yönetimler Gençlik Festivali' devam ediyor.

Ankara Başkent Millet Bahçesinde 16 Kasım’da başlayan ve 21 Kasım tarihine kadar devam eden Yerel Yönetimler Gençlik Festivali, organizasyonu ve coşkusuyla adından söz ettiriyor. Fuara katılan Altınordu Belediyesi de hazırladığı stantlarda faaliyetlerini sergileyip, hizmetlerini anlatırken, bölgenin yöresel lezzetlerini de ziyaretçilere tattırıyor. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören belediye tarafından üretilen fındıklı kahve ve elma sularını bizzat kendi misafirlerine ikram ediyor.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki de beraberinde AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu ile birlikte festival alanına gelerek Altınordu Belediyesi’nin olduğu standı ziyaret etti. Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, belediye tarafından yapılan çalışmalar, projeler ve hizmetler hakkında Özhaseki’ye bilgiler verdi. İkilinin samimi görüntüleri objektiflere yansırken Özhaseki “VR Altınordu” projesine de hayran kaldı. Altınordu standını ziyaret eden bir diğer üst düzey isim ise AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Medya Tanıtım Başkanı İzmir Milletvekili Hamza Dağ oldu. Beraberinde İstanbul Milletvekili Rümeysa Kadak ile standı ziyaret eden Dağ, Altınordu’nun VR teknolojisi ile Ordu’nun güzelliklerini de izledi.

ÖZHASEKİ’DEN BAŞKAN TÖREN’E TEŞEKKÜR

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in çok başarılı hizmetler verdiğini belirterek, “ortaya koyduğu yenilikçi vizyoner hizmetler ve Yeni nesil belediye yaklaşımları için Altınordu Belediye Başkanımız Aşkın Tören’e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.  

VR SANAL TUR HER KESİMİN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Festivalin ilk gününden itibaren katılımcıların uğrak noktası olan Altınordu Belediyesi standında “VR Altınordu Projesi”, şehrin tanıtımına katkı sunmaya devam ediyor.

Ziyaretçiler VR ile Ordu’nun şelalelerinde derelerinde uçsuz bucaksız yaylalarında, tarihi turistik yerlerinde ve Altınordu’nun sokaklarında gerçeklik hissi yaşatan bir gezinti gerçekleştirdiler.

Gençler, konsol üzerinde üç boyutlu gözlüklerle farklı bir deneyim yaşarken yeni bir teknolojiyi eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkardı. Yeni bir teknolojiyi eğlenerek öğrenmenin keyfini çıkardılar.

 

Anahtar Kelimeler : ALTINORDU, RÜZGÂRI, ANKARA’DA, ESTİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız