HABER ARAMA
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
15 Nisan 2024 Pazartesi Saat: 15:17

AKÇA: EN AZ 650 TL OLMALI!

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, doğrudan gelir desteğinin artırılması gerektiğini belirterek, dönüm başına en az 650 TL olması gerektiğini söyledi.          Yüksek enflasyondan en fazla tarımsal ve hayvansal üreti
AKÇA: EN AZ 650 TL OLMALI!

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, doğrudan gelir desteğinin artırılması gerektiğini belirterek, dönüm başına en az 650 TL olması gerektiğini söyledi.

         Yüksek enflasyondan en fazla tarımsal ve hayvansal üretim yapan çiftçilerin etkilendiğin vurgulayan Başkan Akça, “Destek miktarlarının muhakkak artırılması ve enflasyonist ortam da göz önüne alınarak günün koşullarına göre ayarlamalarının yapılması şarttır” dedi.

Seçim bitti, geçim zamanı başladı diyen Başkan Akça, şunları söyledi: “Yüksek enflasyon bir çok kesimi zora soktu, özellikle dar ve orta gelir tabakası yüksek enflasyondan çok etkilendi.

Enflasyondan etkilenen kesimlerin içerisinde tarımsal ve hayvansal üretim yapma gayretinde bulunan çiftçilerimiz en ön sıralarda bulunmaktadır.

Çiftçilerimizin üretim yapabilmeleri ve üretimde devamlılığı sağlayabilmeleri içinde, yüksek enflasyonun etkilerinin en aza indirilmesi gerekmektedir.

Bu bağlamda çiftçilerimize ödenen destek miktarlarının muhakkak artırılması ve enflasyonist ortam da göz önüne alınarak günün koşullarına göre ayarlamalarının yapılması şarttır.

Bölgemiz özelinde ise,2014 yılından bu yana artırılmayan, Doğrudan Gelir Desteği bir an önce gözden geçirilerek, günün koşullarına uygun olarak artırılmalı.

Dönüm başına en az 650 TL olmalıdır.”

Anahtar Kelimeler : AKÇA:, EN, AZ, 650, TL, OLMALI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız