HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
3 Haziran 2020 Çarşamba Saat: 10:34

“SATRANCIN ÇITASI DAHA YUKARI ÇIKARTACAĞIZ”

 Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, “İnşallah satrancın çıtasını federasyonumuz ile birlikte daha da yukarı taşıyacağız” dedi. Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi’nde de yayınlanan  açık
“SATRANCIN ÇITASI DAHA YUKARI ÇIKARTACAĞIZ”

 Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, “İnşallah satrancın çıtasını federasyonumuz ile birlikte daha da yukarı taşıyacağız” dedi.

Bakan Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanlığı Resmi İnternet Sitesi’nde de yayınlanan  açıklamasında,  "Dünya son aylarda çok farklı bir gündemde. Tüm ülkeleri kapsayan bu salgın süreci hakikaten zor bir süreç. Hamdolsun ki bu zor süreci ülke olarak en az kayıpla atlatmanın mücadelesini başarılı bir şekilde verdiğimizi hep birlikte görüyoruz. Bu zor günlerin geçmekte olduğunu da hep birlikte görüyoruz. Bu da bizler için önemli bir durum" şeklinde konuştu.

Satrancı özellikle önemsiyoruz diyen Bakan Kasapoğlu açıklamasını şöyle sürdürdü:

" Satranç çok kıymetli, önemsediğimiz bir branş. 'Spor tek branştan ibaret değildir' diyoruz. Tüm branşlara verdiğimiz destek, önem gibi satrancı da özellikle önemsiyoruz. Biliyorsunuz geçtiğimiz aylarda çok önemi bürokratik engelleri birlikte tekrar düzenledik. Pek çok engeli kaldırdık. Bu da bizim için mutluluk. Yeni satranççıları, yeni şampiyonları hakikaten yetiştirmek bizler için görevdir, misyondur. Bunu da yine sizlerle birlikte başaracağız."

Satrancın çıtasını her gün daha yukarı taşıyacağız diyen Bakan Kasapoğlu açıklamasını şöyle noktaladı:

 "Satranç için önemli bir ayrıcalıktır. Satranç pek çok özelliği olan ve bu özellikleri oyuncularına kazandıran bir branş. Sabrı, öz güveni, analitik düşünmeyi, empatiyi, insani özelikleri bünyesinde barındıran bir branş. O yüzden inşallah satrancın çıtasını her gün daha yukarı taşıyacağız. Bunu da yine sizlere birlikte başaracağız, buna inanıyorum.”

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız