HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
12 Nisan 2019 Cuma Saat: 11:05

Tomakin: Hemşehrilerimizin hizmetkarı olacağız

Ak Parti Ordu il yönetimi İl Başkanı Halit Tomakin başkanlığında toplandı. İl Binasında yapılan yeni dönemin ilk Parti grubu toplantısına, İl Yerel Yönetimler Başkanı Musa İşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler, İ
Tomakin: Hemşehrilerimizin hizmetkarı olacağız

Ak Parti Ordu il yönetimi İl Başkanı Halit Tomakin başkanlığında toplandı. İl Binasında yapılan yeni dönemin ilk Parti grubu toplantısına, İl Yerel Yönetimler Başkanı Musa İşler, Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. M.Hilmi Güler, İlçe Belediye Başkanları ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

İl Başkanı Halit Tomakin, Belediye Başkanı ve Meclis üyelerine 2024’e kadar yani 5 yıl süre ile Ordu’lu hemşehrilerimiz tarafından göreve getirildiklerini hatırlatarak, “Yeni dönemde Belediye işi gönül işi tevazu ve samimiyetle, aşkla Ordu’lu hemşehrilerimizin her birinin hizmetkarı olmak için çalışacağınıza yürekten inanıyorum dedi.

76 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS ÜYESİNİN 63 TANESİ AK PARTİ’Lİ       

Başkan Tomakin, Belediye Meclis üyelerinin, Belediye Başkanının ilçedeki, kahvehanede, mahallede velhasıl her yerde gözü kulağı sizler olacaksınız, Belediye Başkanımızın başarılarına başarı katmak için siz birinci basamaksınız diyerek, hiç birimiz bundan önce görev yapmış Ordu için taşı taş üstüne koymuş ve görevini tamamlamış arkadaşlarımızın hizmetlerini istismar konusu yapmayacağız uyarısında bulundu.

TEVAZU İLE GÖNÜLLER KAZANARAK ÇALIŞARAK YAPACAĞIZ

Başkan Tomakin, “76 Büyükşehir Belediye Meclis Üyesinin 63 tanesi Ak Partili olduğunu anımsatarak, mecliste ezici çoğunluk bizde, biz bunu bir kibir, bir övünme meselesi yapmayacağız. Vatandaşlarımızın tercihinin gereğini, tevazu ve alçak gönüllülükle, gönüller kazanarak ama arı misali de çalışarak yapacağız yaptığımız hizmetlerin üzerine hizmetler ekleyeceğiz” dedi.

Bu arada konuşmalardan sonra, Ak Parti Büyükşehir Belediyesi Grup Seçimi yapıldı. Yapılan seçimde, Grup Başkan Vekilliğine Altınordu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi İsmet Yücesoy, Grup Sözcülüğüne, Çatalpınar Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Züleyha Eriş, Grup Sekreterliğine Fatsa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Gençay Seçildi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız