HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
30 Mayıs 2019 Perşembe Saat: 08:00

“TELEVİZYONLAR SİYASİ ARAÇ OLARAK KULLANILMAMALI”

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, kamu kurumlarındaki televizyonlarda hükümet yakın TV kanallarının açık olmasına tepki gösterdi. Adıgüzel CHP’nin TBMM’de ‘Kamu kaynaklarının reklamlar aracılığ
“TELEVİZYONLAR SİYASİ ARAÇ OLARAK KULLANILMAMALI”

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel, kamu kurumlarındaki televizyonlarda hükümet yakın TV kanallarının açık olmasına tepki gösterdi. Adıgüzel CHP’nin TBMM’de ‘Kamu kaynaklarının reklamlar aracılığıyla medyaya aktarımının araştırılması’ konusunda grup önerisi verdiği günde bir açıklama yaparak, hükümetin yandaş medyayla al-ver ilişkisi içerisinde olduğunu ifade etti. Adıgüzel, yaptığı açıklamada şunları belirtti:

“Bir bölüm medya ile hükümet arasında kurulan ilişki ne medya etiğine ne de siyaset etiğine uymuyor. Bugün parti olarak Meclise verdiğimiz grup önerimizde de belirttiğimiz gibi kamu kaynakları reklam adı altında bu medya gruplarına aktarılıyor, bu medya organları da hükümet lehine yayınlarla hükümete olan borçlarını ödüyor. Bunun yanında üzerinde hassasiyetle durduğum bir konu da kamu kurumlarındaki TV’lerde sürekli bu kanalların açık olması. Örneğin Ordu’daki bütün kamu hastaneleri ve kamu kurumlarında, hem hasta odaları hem poliklinik hem de kamu kurumlarının bekleme salonlarında durum böyle. Bizim vergilerimizle oluşturulan kamu bütçesi, hükümet propagandası organlarına aktarılıyorsa ve insanın gözüne sokarcasına gittiğimiz her kurumda bu kanallar açıksa, burada bu kamu kurumlarının idarecileri de sorumludur. Parti olarak verdiğimiz önergenin arkasındayız. Bu konunun Meclis bünyesinde de takipçisi olmaya devam edeceğiz.”


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız