HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
31 Ocak 2020 Cuma Saat: 07:43

“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE TAŞIMAK”

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Seminerine katılarak, bilgilendirmelerde bulundu. Fatsa Şehit Zafer Özdeniz İlkokulu Konferans Salonunda başlayan seminerin açılış programına katılan İl M
“AMACIMIZ ÖĞRENCİLERİMİZİ GELECEĞE TAŞIMAK”

Ordu İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, "Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Semineri"ne katılarak, bilgilendirmelerde bulundu.

Fatsa Şehit Zafer Özdeniz İlkokulu Konferans Salonu'nda başlayan seminerin açılış programına katılan İl Milli Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, açılış konuşmasının yanı sıra okul ve kurum müdürlerine hitap etti.

İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'ın yöneticilik vizyonu ve kurum kültürü konulu ilk dersi ile başlayan seminere Okul Müdürleri ve Müdür Yardımcıları katıldı.

Ordu’da ilk defa göreve başlayan ve son dört (4) yılda ilimizde düzenlenen "Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Eğitimi"ne katılmayan Okul Müdürü ve Müdür Yardımcılarına, "Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Semineri" yapılan planlama doğrultusunda 2 (iki) gün sürecek.  İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş'ın konuşması ile başlayan seminerde Ordu İl Millî Eğitim Müdürlüğü idarecileri de 2 (iki) gün boyunca "Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Semineri" kapsamında eğitim verecekler.

Yöneticilik vizyonu ve kurum kültürü konulu sunumu kapsamında görüşlerini belirten İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, Ordu’da Eğitim Alanında Yaşanan Gelişmeler, Projeler, Mesai Saatlerine Uyma, Norm Kadro Belirleme, Yönetici ve Öğretmenlere Ders Görevi Verme, Tasarruf Tedbirleri, Okullarda Meydana Gelen Olaylarda Kriz Yönetimi, Kurum Kültüründe Kurumsal Değerin Yeri,  konularında önemli açıklamalarda bulundu.

Müdür ve Müdür Yardımcılarına yönelik yapılan seminerde eğitimci mesleğinin özveri isteyen bir meslek olduğunu dile getiren Müdür Baş, "Amacımız ilimizde bulunan örgün eğitimdeki öğrencilerimizi iyi insan olarak geleceğe taşımaktır. Bu yolculukta sizlerin büyük gayret sarf ettiğinizi biliyoruz. Bunun için sizleri tebrik ediyorum. Bu seminerlerde sizlerle olmamızın amacı ilimizdeki eğitim koşumuzda hep beraber koşmak ve beraber istişare halinde olmanın önemine bir kez daha varmaktır" dedi. 

Başarılı bir yöneticinin iletişim odaklı olması gerektiğini belirten İl Millî Eğitim Müdürü Kutlu Tekin Baş, konuşmasında bir yönetici temsil ettiği kurum veya işletmenin amaçlarını ve hedeflerini, misyon-vizyonunu, stratejilerini, tarihçesini, kurumsal ilkelerini, değer önermelerini çok iyi bilmelidir. İyi bir yönetici, insanları dinlemesini bilir. Öyle ki iş gören veya hizmet alan ayrımı yapmadan vakit ayırıp kendisine başvuran her insanı dinler ve notunu kaydeder. Sürekli öğrenme ve kendisini geliştirme yönünde farkındalık sahibi olmalı, ayrıca sürekli okuyan ve öğrenen yönüyle iyi bir rol model olacağını unutmamalıdır." sözlerine yer verdi.


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız