HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
4 Temmuz 2020 Cumartesi Saat: 12:25

VARGELOĞLU, İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, eğitim öğretim durumunu, eğitim yatırımları ve yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere ilçe ziyaretlerini sürdürürken, Kumru ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, okul/ku
VARGELOĞLU, İLÇE ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Ordu İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, eğitim öğretim durumunu, eğitim yatırımları ve yürütülen çalışmaları yerinde görmek üzere ilçe ziyaretlerini sürdürürken, Kumru ilçesine gerçekleştirdiği ziyarette, okul/kurumlarda incelemelerde bulundu.

Ordu İl Milli Eğitim Müdürlüğü İnşaat ve Emlak Hizmetleri Şubesinden sorumlu Şube Müdürü Erol Başar'ın beraberinde bulunduğu ilçe ziyaretinde, İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilk olarak Kumru İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret etti. Ziyarette, Kumru İlçe Milli Eğitim Müdürü Suat Evin ve idarecilerden ilçenin eğitim öğretim durumu, eğitim yatırımları yürütülen faaliyetler ve planlanan çalışmalar konusunda brifing alan Müdürümüz Mehmet Fatih Vargeloğlu, büroları ziyaret ederek, talep ve ihtiyaçları dinledi. Personellerle sohbet ederek, hal ve hatırlarını sordu.

İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaretinin ardından, okul/kurumlara bir dizi ziyaretlerde bulunan Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, okullarda incelemelerde bulunarak, fiziki durumu yerinde görürken, yürütülen eğitim öğretim çalışmaları ile ilgili idarecilerden bilgi aldı. Spor salonu, derslik, pansiyon, yemekhane ve kütüphanelerde incelemelerde bulunarak, yapılması gerekenlerle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Müdür Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretinde okul müdürleri ile bir araya gelerek talep ve ihtiyaçları dinledi. Okul Müdürleri ile sosyal mesafe kuralları kapsamında toplantıda buluşan Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, "Bakanlığımız 2023 Eğitim Vizyonu bizler için en güzel rehber. Sizlerden istediğim bu vizyon çerçevesinde projeler üretip, uygulamaya konmasıdır. Bir okuldaki iyi uygulamayı diğer okula da taşıyalım, ortak projeler üretelim." dedi.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız