HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer
20 Eylül 2018 Perşembe Saat: 10:07

SUNAY AKIN ORDU’DA!

Ünlü Şair ve Araştırmacı Yazar Sunay AKIN Zen Sanat Akademi Zen Sanat Günleri etkinlikleri kapsamında 28 Ekim 2018 Pazar günü Orduda sanatseverlerle buluşacak.
SUNAY AKIN ORDU’DA!

Ünlü Şair ve Araştırmacı Yazar Sunay AKIN Zen Sanat Akademi "Zen Sanat Günleri" etkinlikleri kapsamında 28 Ekim 2018 Pazar günü Ordu'da sanatseverlerle buluşacak.

Zen Sanat Akademi Yönetim Kurulu Başkanı Neşet Sayman’dan aldığımız bilgiye göre 28 Ekim’de Ordu Kültür Sanat Merkezinde gerçekleşecek etkinlikler şöyle:

Saat 15.00’te Sunay Akın’ın katılımıyla Karma Resim Sergisi açılışı, Saat 15.30’da Kulüp öğrenci ve sanatçılarının hazırladığı mini konser ve saat 20.00’de Sunay Akın’ın “İki Kitap Bir Heves” adlı gösterisi gerçekleşecek.

Bu arada Neşet Sayman yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Ordu Sosyal ve sanatsal hayatına Zen Sanat Akademi olarak renk katmaya çalışıyoruz. Bu renklilikler kapsamında her yıl gerçekleştirdiğimiz “Zen Sanat Günleri” etkinliklerini bu yıl biraz daha renklendirmeye çalıştık. Bu anlamda bizi kırmayarak yoğun çalışma temposu içinde bize de yer bularak etkinliklerimizi katılacak olan sevgili üstadımız Sunay Akın’a ve de etkinliklerimize katılarak bize güç veren sevgili Ordululara çok teşekkür ediyor, 28 Ekim günü gerçekleşecek sanat şölenine herkesi bekliyoruz.”

 

Anahtar Kelimeler : SUNAY, AKIN, ORDU’DA!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız