HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Semra GENÇOSMANOĞLU

Semra GENÇOSMANOĞLU

YASAK ÜSTÜNE YASAK MI!

12 Eylül 2020 Cumartesi Saat: 10:19

I?

Covid-19 Pandemi ile mücadele sürecinde Altınordu ilçemizin bazı mahallelerinde sigara içme yasağı getirildi. Yeni yasak kapsamında Sırrıpaşa, Süleyman Felek, Sahil koridoru ve Yenimahalle’de hareket halinde iken sigara içenlere 900 Lira para cezası uygulanacak. Haberiniz var değil mi?

Yasağın duyurulmasıyla birlikte bizim millet, bu ne kardeşim? Her gün yasak üstüne yasak geliyor diyerek sitemin birini bine çıkardılar. Şikayetler, sızlanmalar aldı başını gidiyor. Bende merak ediyorum bakalım bu millet, bu kafa ile nereye kadar gidecek.

Şimdi bu sızlananlara soruyorum! Hastanelerde ki son durumlardan ve her geçen gün artan vaka sayılarından haberiniz var mı? Vakaların artmasına neden olan etkenlerin ne olduğunu biliyor musunuz? Dalga dalga gelen virüse karşı Ordu’da ne gibi önlemler alınmaya çalışılıyor haberiniz var mı? Bu işin kesinlikle şakasının olmadığına artık ikna olmaya başladınız mı?

Tedbiri elden erkenden bırakırsan, rehavete kapılıp bildiğini yaparsan, kendini düşünmemişken başkasına da sebep olacağını biliyorken, maske, mesafe ve temizlikten de bihabersen, hala şaka zannedip rüyalarda gezip, uykudan uyanmazsan! Kusura bakma kardeşim yasaklara da uyacaksın.

Tedbir ve önlem ile baş olmuyorsan, üzgünüm yasaklarla dizginleneceksin. Sonucu sen doğuruyorsan sonuna da katlanacaksın. Valisinden çöpçüsüne varıncaya kadar herkes mücadelede kendini parçalayıp vaka sayılarını düşürmeye çabalarken, keyfinden taviz vermeyen sen, yasaklara da katlanacaksın.

Yasak üstüne yasak mı? Dediğin bu günlerde evet kardeşim ‘YASAK’… Keyfin bilir, uymasan yasağın tarifesi de belli. Yersin 900 Lira’yı bakarsın keyfine. O keyif keyif mi olur? Dert mi olur? Bilemiyorum artık. Lütfen bir kez daha yalvarıyorum. Hem tedbirlere hem de yasaklara rivayet edelim. Bu meşakkatli çalışmaları hiç olmazsa heba etmeyelim. Sözün fazlasının kime söylendiğini biliyorsunuz. Nokta.


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları