HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Vip Transfer

Alaaddin ARSLAN

Alaaddin ARSLAN

ORDUSPOR’UN TEDAVİ SÜRECİ

13 Nisan 2016 Çarşamba Saat: 11:23

Orduspor’un tedavisi için ilk yapılacak öz kaynaklarımıza dönmek olmalıdır. Öz kaynaklarımız derken aklımıza gelen Ordunun çocukları ve Ordu’nun yerli hocaları olmadır. Neden öyle yazdığımı açıklayayım. Bugün Orduspor’un borcu var mı? Var. (80 trilyon) paramız yok ödeme gücümüz yok. Eldeki malzeme ve oyunculara borç var mı? Var. Adamalar simit ayran içiyor yiyor. Neden? Hala dışarıdan hoca alınıyor. Ben açıklayayım.

Adam belli vaatlerle geliyor. Ordu’nun teknik adamları ne yapıyor. Sinan, Ali hoca Turgut hoca kardeşim kapasite bu dışarı çıkmak zor. Adamlar kulübün içine girince ne var ne yok hepsini öğreniyorlar. Öğrendiklerini yarın sokakta konuşuyorlar onun içindir ki yabancı hoca malzeme iyi olura gömlek kaliteli olur. Bizdeki futbolcu yapısına bakalım çocukları iki yıl önce apar topar Prof. yaptılar adamların kapasitesi nedir ne değildir bakmadılar. Çünkü mecbur kaldılar. Ardalar, Enesler amatörlükten Prof. olurken ellerine ne geçtiğini sorduğumda hiçbir şey kalmadı. Tabi ki elin çocukları para istiyor. Şimdi ne oldu biliyor musunuz takım 3. Ligde çünkü amatör çocukları hepsini oaraya koyarsanız bocalar ve bu şekilde olur. Neyse olan olmuş kardeşim bu bölgede bir karma grup yap. Amatörler arasından iyi olanları al. Takıma kat. Transfer yasak onun için karmada başarılı olanları takıma sok.

Yani Orduspor’a futbolcu kazandır. Takıma futbolu bilen okuyan diploma önemli değil bir baba bir ağabeye takımı getir teslim et.

Adama sorarlar kardeşim paran yok hoca getiriyorsun. Ben federasyonun yerinde olsam transfer yasağı olan kulüplerin hoca transferlerine de yasak koyarım.

Sizler Orduspor’un kalınmasını taraftarlarla beraberli istiyorsanız gelin bir toplantı yapın hatalar yaptık özür diliyoruz deyin ki halk sizi anlar. Ben yazıyorum yazmaya devam edeceğim.

Orduspor’a para lazım. Para yok akıl yok ya ne var palavra var. Adamlar……

Orduspor’u bu hale düşürdüler. Düşmeye devam. Sen bu takımı kolej havasına sok. birlik beraberlik aşıla kardeşliği saygı ve sevgiyi öğret zaten küme düşmüşsünüz. Bari bunları sağlıklı yapın dimdik mücadele edelim.

Paramız yok de Orduspor’u seven oynasın de topçuları inandır. Adamlara para varmış gibi davranmayın. Futbolu bilsin kendisi için oynasın. Takım için oynasın yürekten oynasın. Topa basınca yer oynasın. Bunları aşılayın. Psikolog getirin madem takıma para veremiyorsunuz bunları verin. Başarı gelecektir.

 

 

 


Yazı Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?
 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları