HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
1 Mayıs 2018 Salı Saat: 09:31

İYİ PARTİ DE CANDAN DA ADAY

24 Haziran' da yapılacak erken seçimle ilgili seçime katılacak siyasi partilerde yoğun bir çalışma temposu sürerken Ordu İYİ Parti' de milletvekili olmak isteyenlerin başvuruları devam ediyor.
İYİ PARTİ DE CANDAN DA ADAY

24 Haziran' da yapılacak erken seçimle ilgili seçime katılacak siyasi partilerde yoğun bir çalışma temposu sürerken Ordu İYİ Parti' de milletvekili olmak isteyenlerin başvuruları devam ediyor. Ordu'nun genç işadamlarından İYİ Parti İl Başkan Yardımcısı Barış Candan' da partideki görevinden istifa ederek milletvekili aday dayı olacağını açıkladı. İyi derecede İngilizce bilen Barış Candan Başkent Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü mezunu. İYİ Parti den milletvekili aday adayı olan Barış Candan adaylığı ile ilgili şunları söyledi: " Siyasete lise yıllarında başladım. Çok şükür ki Yüce Rabbim bana 25 yaşında ülkeme hizmet etme noktasında aday adayı olmayı nasip etti. Ordumuzun şimdilik en genç milletvekili aday adayı benim. Ülkemizde seçmen ve seçilme yaşının 18 yaşa indirilmesi gençlerin yönetime katılması anlamında sevindirici olmakla birlikte bunun uygulamada da olması gerekir. Türk siyasi yaşamına yeni katılan partimizde gençlere ve kadınlara özel bir ilgi gösteriliyor. Bu durum biz gençler için olumlu ve sevindiricidir." Dedi İYİ Parti Ordu Milletvekili aday adayı Barış Candan ülkemizde halkımız ekonomik sıkıntılarla başbaşa bırakıldığını, bu sıkıntılardan gençliğin çok daha fazla etkilendiğini de ifade ederek açıklamasını şöyle sürdürdü:

" Gençlerimiz sıkıntılı. Gençlerimiz bunalımda. En büyük sorun üniversite gençliğinde. Bin bir güçlükle üniversite okuyorlar mezun olduklarında iş bulamıyorlar. Üniversiteli gençlerimiz ya marketlerde tezgâhtar, ya pazarcı, ya uzman çavuş, ya uzman er oluyorlar. Şüphesiz ki bu iş kolları da saygın meslekler. Ancak gençlerimiz uzmanlık alanlarında istihdam edilmeli.

 Bu geçlerimiz adına acı bir sonuç.

İYİ Parti iktidarında inşallah bu durum düzelecek. Halkımız fakirlikle, yoksullukla dizayn edilmeyecek. Gençlerimiz mutlu olacak."  dedi

Barış Candan açıklamasın son bölümünde unutulmasın ki Türkiye Cumhuriyeti'ni büyük liderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk gençlere emanet etmiştir diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler : İYİ, PARTİ, DE, CANDAN, DA, ADAY

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız