HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Mayıs 2016 Salı Saat: 07:09

OSKİ KANALİZASYON HATLARINI TEMİZLİYOR

OSKİ Genel Müdürlüğü, kanalizasyon hatlarında sürdürdüğü bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına Fatsa ilçe merkezinde devam etti.
OSKİ KANALİZASYON HATLARINI TEMİZLİYOR

OSKİ Genel Müdürlüğü, kanalizasyon hatlarında sürdürdüğü bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına Fatsa ilçe merkezinde devam etti. OSKİ Fatsa Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, ilçe merkezinde tıkanarak çevreye kötü koku yayan kanalizasyon hatları ve bacaları kombine kuka araçlar ile temizleyerek sağlıklı çalışır hale getirdi.

66 bin 462 kilometre kanalizasyon hattı ve 1.521 adet rögar bacasının bulunduğu Fatsa ilçesinde kanalizasyon hatlarının kapanması için ekipler; 3 ay, 6 ay ve 1 yıl olmak üzere temizlik programları düzenledi.

Program kapsamında Kurtuluş Mahallesi Sahil Caddesi Fatsa-Samsun karayolu üzerindeki ana kolektör hattı, Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesi ve Mustafa Kemal Paşa Mahallesi otogar çevresindeki 27.545 kilometrelik kanalizasyon hattı ve 525 adet rögar bacasının temizliği yapıldı.

Yapılan çalışmaların ardından kanalizasyon hatlarının doluluk oranı yüzde 90’lardan en alt seviyelere indirildi ve bu çalışmanın olumlu etkisi hemen hissedildi. Fatsa ilçe merkezi Cumhuriyet Meydanı’nda önceki yıllarda oluşan koku sorunu, ortadan kaldırılırken çevre halkı temiz, kokusuz ve sağlıklı bir çevreye kavuşturuldu.

Ekiplerin yoğun ve özverili çalışmaları sonrası kısa sürede temizlenen kanalizasyon hatlarından çıkartılan peçete, ıslak mendil, tuvalet kağıdı, çocuk bezi, giyim ve elektronik eşyalar, moloz ve inşaat malzemeleri gibi evsel atıklar ise şaşkınlık yarattı.

OSKİ ekipleri, yapılan program dâhilinde Fatsa ilçesindeki kanalizasyon hatlarının tamamını 2016 yılı sonuna kadar temizlemeyi hedefliyor. (Haber Merkezi)

 

 

               

 

Anahtar Kelimeler : OSKİ, KANALİZASYON, HATLARINI, TEMİZLİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız