HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Ekim 2018 Cumartesi Saat: 11:17

“Muhtarlarımız Mesai Arkadaşlarımızdır!”

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gündoğdu mesajında “Muhtarlarımız demokrasimizin temel taşıdır. Daima ihmal edilen muhtarlarımız AK Parti hükümetleri döneminde hak e
“Muhtarlarımız Mesai Arkadaşlarımızdır!”


AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 19 Ekim Muhtarlar Günü Dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Gündoğdu mesajında “Muhtarlarımız demokrasimizin temel taşıdır. Daima ihmal edilen muhtarlarımız AK Parti hükümetleri döneminde hak ettiği itibara kavuşmuştur.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Beştepe Külliyesi’nde gerçekleştirdiği “Muhtarlar Buluşması” muhtarlarımıza verilen değerin en büyük göstergesidir.” dedi.

Ordulu Muhtarlar İstedi, AK Parti Yaptı

Metin Gündoğdu 19 Ekim Muhtarlar Günü sebebiyle yayınladığı mesajında şu ifadeleri kullandı; “Halkın iradesi ile seçilerek göreve gelen muhtarlarımız demokratik toplum olmanın en önemli unsurudur. Demokrasinin gelişmesi ve daha ileriye gitmesi için muhtarlık kurumunun tam manasıyla idraki gereklidir. AK Parti iktidarlarına kadar geri planda tutulan muhtarlarımız hükümetimiz döneminde hak ettiği ilgiyi ve itibarı gördü.

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın başlattığı “Muhtarlar Toplantısı” cumhuriyet tarihinde bir ilk olma özelliği taşımaktadır. Her yıl 19 Ekimde kutladığımız “Muhtarlar Günü” de Ordulu muhtarlarımızın talebi üzerine hükümetimiz döneminde ilan edilmiştir.

Bunun yanı sıra yine Cumhurbaşkanımızın, muhtarların farklı kültürleri görebilmesi için yurt dışı gezileri organize edilmesi talimatı üzerine, İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı koordinesinde düzenlenen gezilerle yüzlerce muhtarımız katılmıştır.”


Muhtarlar Günü Kutlu Olsun

“AK Parti olarak çalışmalarımızı muhtarlarımızın verdiği bilgiler ışığında şekillendiriyoruz” diyen AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “Mahallelerimizin ve hemşehrilerimizin sorunlarına çözümler üretmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Muhtarlarımızın güçlü olması, demokrasimizin, şehrimizin ve ülkemizin güçlü olması demektir. Bu bilinçle mesai arkadaşlarımız olan siz muhtarlarımızın 19 Ekim Muhtarlar Günü’nü en kalbi duygularımla kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.” diye konuştu.

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız