HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
13 Mayıs 2019 Pazartesi Saat: 10:15

Y.ORDU HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolası start veren Y.Orduspor, sezon sonunda hayal kırıklığı yaşatan takım oldu.
Y.ORDU HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

TFF 3.Lig 2. Grupta mücadele eden ve sezona şampiyonluk parolası start veren Y.Orduspor, sezon sonunda hayal kırıklığı yaşatan takım oldu.

                Y.Orduspor oynadığı 34 maçta 13 galibiyet, 7 beraberlik ve 14’de yenilgi aldı. Filelere 49 gol gönderirken filesinde de 38 gol gördü.

                Y.Orduspor aldığı bu sonuçlarla grubunda  en fazla yenilen 6 takımdan biri ve en fazla gol atan 4 takımdan biri oldu.

                Y.Orduspor 34 hafta da en farklı galibiyetlerini 5-0’lık skorla deplasmanda Ofspor ile Bergama Belediyespor’a karşı aldı. En farklı yenilgiyi ise sahasında oynadığı ve 3-0 yenildiği Van Büyükşehir Belediyespor tatdırdı.

                Y.Orduspor’un 34 haftalık maratonda oynadığı maçların istatistikleri de şöyle gerçekleşti:

                İLK YARI

                Y.Orduspor 0 Kırşehir Belediyespor 0,Altındağ Belediyespor 2 Y.Orduspor 4, Y.Orduspor 3 Kızılcabölükspor 1, Osmaniyespor 0 Y.Orduspor 0, Y.Orduspor 0 Ofspor 0, Pazarspor 2 Y.Orduspor 4, Y.Orduspor 2 Bergama Belediyespor 0, Çatalcaspor 0 Y.Orduspor 4, Düzcespor 1 Y.Orduspor 0, Y.Orduspor 0 Adıyaman 1954 Spor 1, Sultanbeyli Belediyespor 3 Y.Orduspor 0, Van Büyükşehir Belediyespor 2 Y.Orduspor  4, Y.Orduspor 1 Karşıyaka 2, Kemer 2003 Spor 2 Y.Orduspor 1, Y.Orduspor 1 Alibeyköyspor 0 ve Esenler Erokspor 2 Y.Orduspor 0.

                İKİNCİ YARI

                Kırşehir Belediyespor 1 Y.Orduspor 0,Y.Orduspor 2 Altındağ Belediyespor 0, Kızılcabölükspor 3 Y.Orduspor 1, Y.Orduspor 1 Osmaniyespor 1, Ofspor 0 Y.Orduspor 5, Y.Orduspor 2 Pazarspor 3, Bergama Belediyespor 0 Y.Orduspor 5, Y.Orduspor 2 Çatalcaspor 0, Y.Orduspor 2 Düzcespor 0, Adıyaman 1954 Spor 1 Y.Ordushor 3, Y.Orduspor 0 Sultanbeyli Belediyespor 1,  Elaziz Belediyespor  2 Y.Orduspor 1, Y.Orduspor 0 Van Büyükşehir Belediyespor 3, Karşıyaka 1 Y.Orduspor 0, Y.Orduspor 1  Kemer 2003 Spor 1, Alibeyköyspor 0 Y.Orduspor 1 ve Y.Orduspor 0 Esenler Erokspor 2.

                Öte yandan TFF 3.Lig 2. Grupta normal sezon maçları sonrasında Kırşehir Belediyespor 2.Lig’e yükseldi. Esenler Erokspor, Karşıyaka,Van Büyükşehir Belediyespor ve Kızılcabölükspor’da Play-Off maçları oynama hakkını elde ettiler. Adıyaman  1954 Spor, Ayibeyköyspor ve Bergama Belediyespor bir alt kümeye düştüler.Y.Orduspor’da sezon maçlarını 46 puanla tamamladı.(Ordu Yeni Haber)

 

Anahtar Kelimeler : Y.ORDU, HAYAL, KIRIKLIĞI, YAŞATTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız