HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
4 Ekim 2019 Cuma Saat: 08:46

NE OLACAK BENİM NİKÂH İŞİ?

VATANDAŞ SORUYOR;
NE OLACAK BENİM NİKÂH İŞİ?

Ordu’da eski başkanı Engin Tekintaş döneminde 2016-17 yılları arasında Altınordu Belediyesinde yaşanan nikâh sorununa hala net bir yanıt verilmedi.

Belediye’de sözleşmeli olarak çalışan bir kişinin nikâh memuru olarak görevlendirildiğinin ortaya çıkmasının ardından bu kişinin nikâhını kıydığını belirten bir kişi boşanma durumunda yaşanacak sorunların ne olacağını merak ettiğini belirterek, “Devlet memuru olması gereken kişinin yerine nikâh memuru olarak zamanında taşeron işçiyi göndererek nikâh kıydırmışlardı. Sonradan öğrenildi ki bu kişinin imza yetkisi olmadığı hatta nikâh defterinin yetkili memur tarafından sonradan imzalandığı belirlendi.

Düğümüzde çekilen fotoğraf ve videolarda bunlar kayıtlı. Boşanma durumunda her iki taraftan birinin bunun yasal olmadığını ve sahtecilik yapıldığını iddia etmesi durumunda ne olacak yetkililer hala bir açıklama yapmadılar’ diyerek konunun kamuoyuna tekrar duyurulmasını istediler.

Mevcut kişi hakkında veya bu kişiyi görevlendirenler hakkında her hangi idare veya adli bir soruşturma açıldı mı, açıldıysa sonucu ne oldu? 200’ü aşkın kişinin nikâhında görev alan ve “belediye başkanının bana verdiği yetkiye göre” diyerek salona seslenen kişinin her hangi bir yetkisinin olmadığı ortaya çıkmasına karşın niye sessiz kalınıyor. Belediye meclis üyeleri bu konuyu niye meclis gündemine taşıyarak bunu sorgulamıyorlar?” diyerek sorularına cevap arıyorlar. (Haber Erol KARAER)

  

Anahtar Kelimeler : NE, OLACAK, BENİM, NİKÂH, İŞİ?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız