HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
16 Kasım 2016 Çarşamba Saat: 09:51

ÜNYE KADINLAR LOKALİ AÇILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Belediyesi ve Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği (Elif-Der) işbirliğiyle ilçe merkezlerine uzak, kırsal alandan gelen kadınların ihtiyaçlarını giderebilmesi için başlatılan çalışma kapsamında oluşturul
ÜNYE KADINLAR LOKALİ AÇILDI

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ünye Belediyesi ve Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği (Elif-Der) işbirliğiyle ilçe merkezlerine uzak, kırsal alandan gelen kadınların ihtiyaçlarını giderebilmesi için başlatılan çalışma kapsamında oluşturulan kadınlar lokali Ünye ilçesinde de hizmete girdi.

Açılış törenine Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz ve eşi Elif Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yeter Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Mustafa Çöpoğlu, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Eşi Serap Çamyar ile STK Temsilcileri, Ünyeli hanımlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ünye’de kadınlarımızın rahat bir şekilde sosyal ihtiyaçlarını karşılayabilecek şekilde dizayn edilen kadınlar lokalinin açılışında konuşma yapan Başkan Enver Yılmaz, “Ünye için bir ihtiyaç olan Ünye Hanımlar Lokalimizi hayata geçiriyoruz. Toplumun gücü olan sivil toplum kuruluşları, bir ilçede ne kadar çok ise o yerdeki insanların sesi de o kadar çok çıkar. Başta Elif-Der. Başkanı Yeter Hanım olmak üzere, Ünye’de bulunan Elif-Der yöneticilerine ve katkı veren herkese teşekkür ediyor, bu güzel tesisimizin kadınlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Mescit, spor odası, çocuk emzirme odası ve oturma salonuyla 20 Temmuz Caddesi üzerinde hizmet verecek olan kadınlar lokali konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesilerek hizmet girdi.  

 

Anahtar Kelimeler : ÜNYE, KADINLAR, LOKALİ, AÇILDI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız