HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
20 Ekim 2021 Çarşamba Saat: 09:42

JANDARMADAN GAZETEMİZE ZİYARET

Ordu İl Jandarma Alay Komutanlığı İdari Kurum Amiri JAN.ASB.KD.BCVŞ. Erhan Han, gazetemizin yıl dönümü nedeniyle beraberindeki heyetle tesislerimize ziyaret gerçekleştirdi. Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (OGC) ve gazetemiz Yazı İşleri
JANDARMADAN GAZETEMİZE ZİYARET

Ordu İl Jandarma Alay Komutanlığı İdari Kurum Amiri JAN.ASB.KD.BCVŞ. Erhan Han, gazetemizin yıl dönümü nedeniyle beraberindeki heyetle tesislerimize ziyaret gerçekleştirdi. Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı (OGC) ve gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Recep Aydın tarafından karşılanan KD.BCVŞ. Erhan Han beraberindeki heyet yerel basının çalışma koşulları ve faaliyetlerini yerinde inceleme fırsatı buldular.

Ziyarette duygularını dile getiren KD.BCVŞ. Erhan Han; 21 Ekim dünya gazeteciler günü ve gazetenizin yıl dönümü nedeniyle sizleri ziyaret etmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Çalışmalarınızı ve faaliyetlerinizi yerinde görmek arzusunda idik bugün bu fırsatı yakalamış olduk. 7/24 mesai mefhumu gözetmeden çalışan basın emekçilerinin bu meşakkatini her zaman takdire şayan görüyoruz.” dedi.

KD.BCVŞ. Erhan Han; Toplumsal bilinci ve kamu yararını gözeterek, uzun çalışma saatlerini ve zorlu çalışma koşullarını önemsemeden basın yayın kuruluşlarında fedakârca çalışarak, gelişmeleri halkımızla paylaşma yolunda emek harcayan değerli gazete çalışanlarına yönelik 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü olarak kutlanmaktadır. Dolayısıyla Ordu İl Jandarma Komutanlığı olarak, emniyet ve asayiş hizmetleri ile kamu düzeninin korunmasına yönelik icra edilen önemli faaliyetlerin kamuoyuna duyurulmasında büyük katkı sağlayan yerel basın kuruluşlarının bu önemli günlerini kutlamak amacıyla Ordu Gazeteciler Cemiyeti’ne nezaket ziyareti gerçekleştirmiş bulunmaktayız.” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuiyeti dile getiren Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Recep Aydın ise; 18 yıl önce başladığımız bu kutlu yolda bayrağımızın devletimizin milletimizin menfaatlerini göz önünde bulundurarak bütün kamu kurumlarıyla hiçbir ayrım yapmadan birlikte mesai yapmanın kıvancını duymaktayız. Bizi bu günlere taşıyan başta değerli okurlarımız ordu halkımız ve siz değerli kamu kurumlarımıza teşekkürü borç biliyoruz.

Tıpkı 18 yıldır olduğu gibi bundan sonra da basın ahlak ve ilkelerine uymaya devam edeceğimizin sözünü vererek aynı inanç ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler : JANDARMADAN, GAZETEMİZE, ZİYARET

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız