HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
12 Aralık 2016 Pazartesi Saat: 09:52

“KİŞİYE GÖRE DAVRANMAYIN”

Altınordu Belediyesi tarafından Zabıt
“KİŞİYE GÖRE DAVRANMAYIN”

Altınordu Belediyesi tarafından Zabıta Personellerine yönelik Zabıta Mevzuatı ve Uygulamaları konulu eğitim semineri düzenlendi.

         Altınordu Belediyesi meclis toplantı salonunda gerçekleşen seminere Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, birim müdürleri, Altınordu, Akkuş, Fatsa, Kabadüz, Perşembe, Kumru ve İkizce Belediyelerinin zabıta personelleri katıldı. 

            Seminerde "Sizler belediyelerin gülen yüzü olmalısınız" diyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş "Ordu şehrimizin yüzde 28 nüfusunu barındırıyoruz. 203 bini aşkın nüfusa hizmet ediyoruz. Günlük hareketli nüfus 250 bini aşmaktadır.

Burada hedefimiz, bizim aynamız olan, dışarıda bizleri temsil eden zabıta personeli arkadaşlarımızın bilgili olması, deneyimli olması gerek yaptırımlar, ikazlar ve karşılıklı hal hatır sorma yöntemiyle milletle olan diyaloğumuzun en iyi şekilde kurulması için bu tür eğitim seminerini düzenliyoruz" diye konuştu.

         "İşinizde tecrübeli, bilgili, etkin ve yetkin olmak zorundasınız" diyen Başkan Engin Tekintaş, "'Bugünü bir atlatalım yarın ne oluyorsa olur' değil . Yarın nasıl planlanır, 10 yıl sonra nasıl olur, 50 yıl sonra bu ülke nasıl olmalıdır onun hedefi konulmalıdır. Kişiye göre davranmamanız, hak ve hukuku herkese hak ettiği şekliyle sunabilmeniz gerekmektedir. Biz bunu başarmaya çalışıyoruz.

Mutlaka kanuni bilgilerden, yönetim bilgisinden, zabıtanın sorumluluklarından onunda ötesinde zabıtanın duruşunun nasıl olması gerektiğinin anlatıldığı bir seminerdeyiz. Buradan çıktığınızda buradan alınan bilgilerin sahaya nasıl yansıtacağımıza önce kendi zihninizde karar vermeniz gerekiyor.

Bundan sonra sokağa çıktığınızda arkanızda güçlü bir iradenin varlığını hissederek uygulamanız ve sonucunu almanız gerekiyor. Haklı olduğunuz her karar, kişi ayırmaksızın sonuna kadar bizim desteğimizde olan kararlardır." şeklinde konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Şube Müdürü Sadettin Özyazıcı tarafından iki gün boyunca seminere katılan personellere zabıta mevzuatı, kabahatler kanunu ve zabıtanın görev alanına giren tüm konular anlatıldı.

(ORDU YENİ HABER)

 

Anahtar Kelimeler : “KİŞİYE, GÖRE, DAVRANMAYIN”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız