HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
17 Aralık 2016 Cumartesi Saat: 08:14

“ŞİDDETLE KINIYORUZ, BAŞARILI OLAMAYACAKLAR”

OGC VE ALTINORDU BELEDİYESİ, ŞEHİTLER İÇİN ELLERİ SEMAYA KALDIRDI;
“ŞİDDETLE KINIYORUZ, BAŞARILI OLAMAYACAKLAR”

          Ordu Gazeteciler Cemiyeti (OGC) ve Altınordu Belediyesi ile birlikte tertiplenen programda şehitlerimiz için Kuran'ı Kerim ve mevlid-i şerif okutuldu.

          Altınordu Belediye Camii'ndeki programa Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcıları, Emniyet Müdürü Suat Çelik, Ordu İl Müftüsü Mustafa Kolukısaoğlu, Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ve çok sayıda protokol ile vatandaş katıldı.

            Cuma namazı öncesinde gerçekleşen programda  eller şehitler için semaya kaldırılarak dualar edildi. Altınordu’da çeşitli camilerde okunan hatimi şeriflerin duaları da bu programda icra edildi.

 

BAŞKAN TEKİNTAŞ: "HAİNLER BAŞARILI OLMAYACAKTIR"

 

            Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, yaptığı konuşmada,"Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Milletimize ve şehitlerimizin yakınlarına başsağlığı diliyorum. Ordu Gazeteciler Cemiyetimiz ile birlikte bu ülkenin varlığı, birliği ve ay yıldızlı bayrağımız için canını feda eden şehitlerimiz için Kuran'ı Kerim ve mevlid-i şerif okutarak, dualar ettik.

Özellikle İstanbul'da yaşanan hain saldırıda şehit düşen polis ve sivil vatandaşlarımızı bir kez daha rahmetle anıyorum. Güvenlik güçlerimiz ve böylesine bayrağına, devletine sahip çıkan bir millet oldukça ülkemiz üzerinde haince planlar yapan hiç bir güç başarılı olmayacaktır. " şeklinde konuştu.

 

CEMİYET BAŞKANI AYDIN: "SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM"

 

            Ordu Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Aydın ise, ülkemizin zor bir süreçten geçtiğinin altını çizerken,"Ülkemiz içerisinde ve sınır bölgesinde haince saldırılar sonrasında hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Bugün şehitlerimiz için bir Kuran'ı Kerim okuttuk. Şehitlerimiz için dualar ettik. Allah kabul etsin diyor, İstanbul'da yaşanan hain saldırıyı Ordu Gazeteciler Cemiyeti ve Ordu Basını olarak şiddetle kınıyoruz. Bu vesile ile Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı. (HABER ŞAFAK DELİÇAKAR)

 

 


Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız