HABER ARAMA
Ordu Nöbetçi Eczaneleri
HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
ANKET
Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?
  • Gayet Güzel
  • Kullanışlı
  • Beğenmedim
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer Ogezi Transfer Trabzon Havalimanı Tranfer
27 Mart 2022 Pazar Saat: 14:31

GENÇLERE, “KODLAMA VE SEO EĞİTİMİ”

Kodlama ve SEO konusunda Fatsa Medya Akademisinde gençlere önemli bilgiler paylaşan SEO uzmanı Ali Değişmiş, “iyi bir SEO çalışması, internette ve arama motorlarında sizi zirveye taşır” dedi. FATSA MEDYA AKADEMİSİNDE 6.GÜN Medyaya i
GENÇLERE, “KODLAMA VE SEO EĞİTİMİ”

Kodlama ve SEO konusunda Fatsa Medya Akademisinde gençlere önemli bilgiler paylaşan SEO uzmanı Ali Değişmiş, “iyi bir SEO çalışması, internette ve arama motorlarında sizi zirveye taşır” dedi.

FATSA MEDYA AKADEMİSİNDE 6.GÜN

Medyaya ilgi duyan gençlerin potansiyelini görerek vizyonuna katkı sağlayabilmek adına 21-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen Fatsa Medya Akademisi’nin 6’ıncı gününde de gençler, alanlarında uzman kişiler tarafından eğitimlerini alıyor.

“SEO, ARAMA MOTORLARINDA SİZİ ÜST SIRALARA TAŞIR”

Kodlama ve SEO konusunda önemli bilgiler paylaşan SEO ve kodlama uzmanı Ali Değişmiş, “SEO çalışmasını inceleyecek olursak; isminden de anlaşılacağı üzere, internet projelerinin arama motorlarına belli başlı kurallar ile uygun hale getirilmesi ve bu sayede sitelerin arama motorlarında üst sıralara çıkmasını sağlayan bir çalışma olarak nitelendirebiliriz. SEO ile web siteleri, Google başta olmak üzere tüm arama motorlarında daha görünür olur ve trafiklerini artırır. SEO henüz bir meslek olarak kabul edilmiyor ancak internetin ekonomik anlamdaki gücünün artması neticesinde hızla yaygınlaşmaya başladı. Arama motorlarının, arama sonuç listesi için kaliteli web sitelerini seçerken özel geliştirilmiş algoritmik bir yapı kullanılmakta. Bu nedenle web geliştiricileri, yazmış oldukları sayfaları bu kritere dikkat ederek oluşturmak durumundadır. İşte bu noktada seo devreye girmekte ve tasarımsal departmandan ayrılmaktadır. SEO’nun bir meslek dalı olması için bir engel bulunmamaktadır. Gelecekte inanıyorum ki, ülkemiz SEO sayesinde daha kaliteli ve daha iyi hizmet veren site üretir durumuna gelecektir” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler : GENÇLERE, “KODLAMA, VE, SEO, EĞİTİMİ”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler

 

Ordu Yeni Haber Gazetesi Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz :
Email Adresiniz :
Arkadaşınızın İsmi :
Arkadaşınızın E-Mail Adresi :
Varsa Mesajınız
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız